2,1
15/07 Şafak Vakti hakkında görüşlerin ?

5 Ağustos 2022 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle mükemmel 
Puanlama nasıl bir oluyor sormuyorum. Anlaşılan çoğunun hoşuna gitmemiş.
15 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
Darbenin kendisi film 2. Filme ne gerek vardı. Konu yok, oyunculuk yok para üzerine çıkarılmış bi film olmuş.
22 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
Tiyatrodan! sinemaya uyarlanmis, konusu ve oyuncu kadrosu ile rezalet bir film.
Allah in lutfu olarak goren kisiler ve buna canak tutan yandaslarinin uydurdugu bir olayin sinemaya aktarilma cabasi.
O sanatcilara verdiginiz paralara, filme doktugunuz masraflara yazik. Bilen birine yaptirsaydiniz bari.
Insan 5 yildir propagandasini yapip ekmegini yedigi bir konunun filmini bu kadar mi kalitesiz yapar.
Vakte ve paraya yazik. Gitmeye degmez
22 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
Film çok güzel olmuş. Oyunculuk güzel. Daha etkili, yaşanılan acıların daha görselleştirilmesi daha iyi olurdu. Ama bu sadelik bile duyguyu vermeye yetmiş. Olumsuz eleştirenler ihtimal zaten seyretmeden inadına yorumlamışlar gibi. Ben tavsiye ediyorum. Olumsuz yorumlara aldanmadan izleyin ve kararı siz verin.
29 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
Oyuncular çok iyi.Begendigim oyuncular bu filmde toplanmış. Filmi izleyip filme değil de siyasete yorum yapanları anlayamadım. Zaten filme değil de darbe girişimine yorum yapmışlar.Mutlaka izlenmeli.Bir an gözlerimi ayiramadim.Uzun süredir bir filmden böyle etkilenmemistim. Heyecanima ve tepkilerine ben bile şaşırdım.
29 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
Cok begendik, cok agladik, ve bu film gercegindende daha azini gosterdi. Sehitlerimizin ruhuna EL FATIHA.
7 Ağustos 2021 tarihinde eklendi
Film bir ailenin 15 temmuz yaşantısını anlatıyor. Elbette eksiklikleri var. Ama nihayetinde bütün 15 temmuz çekilmemiş olsa bile en azından çok güzel bir başlangıç olmuş. Ağlaya ağlaya izledim. Oyunculuk , kadro mükemmel. Saçma sapan filmler izleneceğine bu filmi izlemelisiniz. İnsanı o geceye götürüyor.
15 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Mükemmel bir Film. 15 Temmuz ihanetini ortaya koymaya çalışan bu filmi; beğenmeyen, eleştiri yapan, düşük puan verenler ancak Darbe Sevdalısı değersiz zihniyetler olabilir.

Bu Millet darbe sevdalısı bu itlere inat Ülkesine sahip çıkmaya devam edecektir.
16 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
Büyük beklentilerle ilk gösterime bilet aldım. Ailecek sulu göz olduğumuz için yanımıza bolca mendil almıştık. Kesinlikle bir hayal kırıklığı. İnternetteki gerçek videoları birleştirip belgesel tadında bir şeyler yapsalardı daha etkili olurdu. Yaşananları bilmeden filmi izleyen zanneder ki, 20 tane kendini bilmez hapı, otu fazla kaçırmış, Deli Dumrul gibi köprünün başını tutmuş. Filmden anlaşılan net olarak bu. Filmin tamamı fragmanda gördüklerinizden ibaret. Gerisi Türk dizisi kıvamında. Bir de üzerine Erkan Petekkaya'nın bilindik yapmacık rolleri binince, filmin sonunda ailecek boş boş birbirimize baktık.
15 Ağustos 2021 tarihinde eklendi
0.5 puan veren kansız fetöcüler sadece bu filmi puanlamak için 15.07.2021 tarihinden sonra hesap açmışlar. Ulan şeytan bile size hayran. Domuzun b.k bile sizden daha faydalı bu dünyaya
15 Aralık 2021 tarihinde eklendi
FİLM AÇILMIYO NEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN
15 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Gerçekten ambiyans, hisler, çekimler, kurgu vs çok güzeldi. Hakkını vermek lazım. Gelelim geliştirilmesi gereken yönlerine.
-Kapalı kız (Allah rızası hangi kapalı böyle başörtü takıyor. Hangi ülkenin takışı bu?)
-Sadece köprü yetmez. Bir sürü farklı yerde farklı mücadeleler verildi. (Özellikle havalimanı lazımdı. Zaten boş. Çekseydiniz)
-Evlerde insanların uyanmalarını, televizyondan olayları takip etmelerini, dışarıya çıkmaya karar vermelerini daha çok göstermelilerdi. Başkarakterler dışında da yani. Daha güzel sahneler kurgulanabilirdi bu noktada.
-Allah rızası istanbulda tek bir tane mi hastane var? Hatta tek bir tane hastanenin tek bir tane doktoru ve hemşiresi mi var? O biraz garip olmuş.
-Çengelköy’e benzetmeye çalışmışlar ama pek benzetememişler. Evet haklılar Çengelköy dizi çekimi
için çok zor bir yer. Hiç boşalmıyor. Ama ne bileyim. Köprüyü boş bulabildiyseniz, orayı da hallederdiniz. Midyeciler falan olmadan olmamış.
18 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
15 Temmuz un yıldönümü . Erdoğan a göre Allah lütfu olan bir darbenin 5. yıldönümü. ve insanlar yavaş yavaş konuşmaya başladı. bu tiyatro darbe aydınlatılmadan propagandası devam ediyor. Darbe kime yaradı ise faili odur.tiyatro darbenin filmi izlemeye değmez vakit kaybı.
köprüye insanları çağıran orda uzi silahlarıyla ölmelerine neden olan kişi bunun hesabını vermeli. darbeden mit in genel kurmayın haberi vardı. malesef gencecik askeri öğrencileri işid kılıklı adamlara yem ettiler. bu filmi izleyip bu vahşete destek olmayın.
30 bin askeri personel atılmış. bunlardan hiçbiri bir taşkınlık yapmamış. erdoğan ın 5 yaveri askeriyeden atılmış terörist suçlamasıyla ama Erdoğana hiç bir şey yapmamışlar. ilginç..

can ataklının videosunu izleyin
19 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
Siyasi gözle hazırlanan hiç bir eser,
Sanat veya gerçekler açısından değerlendirilemez.
Çünkü amacı ne gereklerdir nede sanattır
25 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
Bu film muhteşem kötü eleştirilere takılmayın kesinlikle izlenmesi gereken bir film
Bu filme 5 yıldız bile az bence