Tipik akape propagandası baktılar 15 temmuz olayı patlayacak yine yandaş yapımcılar provokatörler el ele verip malum kisiyi aklama yarısına girmiş ve burada bu filmi eleştirenleri eleştiren çin malı milli yerli kaşarlar çok komiksiniz mnnnk 🤣🤣🤣 yani 1.film tutmadı 2.yimi çekmişler
bu filmi yapanlarada oynayanlarada ytazıklar olsun . kendi kendiklerine darbe yaptılar yine darbe sadece hükümete yaradı. olan zavallı insanlara oldu . ne kadar muhalif varsa fetöcü ilan edip göz dağı verdiler. ülkenin böyle yöneticileri varken düşmana ihtiyacı yok. pasarportumuzda paramızda dünyada hiç olmadığı kadar itibar kaybetti. ülkeyi mülteciler ile doldurup milyonlarca insanın kaderi ile oynadılar.
Meselenin siyaset olmadigini meselenin vatan bayrak özgürlük oldugunu ne zaman anlayacak bu yanlis yorum yapanlar bilmiyorum. Bildigim teksey Türkü Türkten baskasi yikamaz onlarin gucude yüregide yetmez. Ama gercek olan teksey vatanina bayragina özgürlüğüne aşık bir milleti hic bir güc durduramaz. 15 temmuz bir ihanet gecesiydi ve safagina gömüldü. Ve o gece hakka yürüyen nice yigitler bu gece damga vuracak destanlarini yazdilar. Ruhlari şâd olsun. Biz unutmadik unutmayacagiz unutturmayacagiz. Cok guzel bir film olmus. Ama daba nice bilinmeyen kahramanliklar var. Ama bu kadari bile o geceye götürüyor bizi. Buna tiyatro diyen gafiller o gece ayaga kalkmasaydi bu millet kim bilir simdi nerde sürünüyordunuz. Koca yurekli insanlar can verir yurdu kurtarmak icin, böyle asalak yasayanlarda ancak konusur kaos yaratip beslenmeye calisir. Ama Allah öyle büyük ki her zaman dogrudan yana ve yine firsat vermedi namerde cok sukur. Bizim meselemiz vatan ve bayraktir. Bunun üstünden kimse siyaset yapmasin . Bu bizim kirmizi cizgimiz. Rabbim haine namerde fisat vermesin. Bu guzel film icinde cok tesekkur ederiz. Elinize emeginize yüreginize sağlık.
Gerçekten ambiyans, hisler, çekimler, kurgu vs çok güzeldi. Hakkını vermek lazım. Gelelim geliştirilmesi gereken yönlerine. -Kapalı kız (Allah rızası hangi kapalı böyle başörtü takıyor. Hangi ülkenin takışı bu?) -Sadece köprü yetmez. Bir sürü farklı yerde farklı mücadeleler verildi. (Özellikle havalimanı lazımdı. Zaten boş. Çekseydiniz) -Evlerde insanların uyanmalarını, televizyondan olayları takip etmelerini, dışarıya çıkmaya karar vermelerini daha çok göstermelilerdi. Başkarakterler dışında da yani. Daha güzel sahneler kurgulanabilirdi bu noktada. -Allah rızası istanbulda tek bir tane mi hastane var? Hatta tek bir tane hastanenin tek bir tane doktoru ve hemşiresi mi var? O biraz garip olmuş. -Çengelköy’e benzetmeye çalışmışlar ama pek benzetememişler. Evet haklılar Çengelköy dizi çekimi için çok zor bir yer. Hiç boşalmıyor. Ama ne bileyim. Köprüyü boş bulabildiyseniz, orayı da hallederdiniz. Midyeciler falan olmadan olmamış.
Mükemmel bir Film. 15 Temmuz ihanetini ortaya koymaya çalışan bu filmi; beğenmeyen, eleştiri yapan, düşük puan verenler ancak Darbe Sevdalısı değersiz zihniyetler olabilir.
Bu Millet darbe sevdalısı bu itlere inat Ülkesine sahip çıkmaya devam edecektir.
sanki filmledi sahneleri gercek olanlara inandırmak icin yapilmis BOS-BELES bir yaPIm. Tiyatro bir darbenin sacma sapan bir filmi oyunculara yazik olmuş ya zorla oynatmışlar ya da para icin oynamislar,ortada ne sanat ne de fikir var!
0.5 puan veren kansız fetöcüler sadece bu filmi puanlamak için 15.07.2021 tarihinden sonra hesap açmışlar. Ulan şeytan bile size hayran. Domuzun b.k bile sizden daha faydalı bu dünyaya
Film bir ailenin 15 temmuz yaşantısını anlatıyor. Elbette eksiklikleri var. Ama nihayetinde bütün 15 temmuz çekilmemiş olsa bile en azından çok güzel bir başlangıç olmuş. Ağlaya ağlaya izledim. Oyunculuk , kadro mükemmel. Saçma sapan filmler izleneceğine bu filmi izlemelisiniz. İnsanı o geceye götürüyor.
Fragman efsane filmini açamadım daha İnternet sitelerine gelmemiş herhalde fragman efsane ama randıman sjsjsjjsjsuwjnebsysmsnnsissbshueejwjshayw7jwhsyzyhsbsnsyz6hssnsjajajsjnasss8wow9
Yorumlara bakıyorum da acaba diyorum 15 temmuz gecesi can verenler sizin bu yorumlarınızı görse ne düşünürdü. Hala tiyatro çığırtkanlığı yapanlar, yıllardır yapılan darbelerde mi tiyatro idi. Hadi bizim ülkemizi geçtim ortadoğu'da ki diğer ülkelerde yapılan darbelerde mi tiyatro. Bu medeniyet diye size yutturdukları Avrupalıların (Aslında kan, göz yaşı ve sömürü ile beslenen medeniyetsiz avrupalıların) ülkelerin yönetimlerini ele geçirme bölme parçalama yada zayıflatma biçimi.