Ortalama puan
3,5
yayın

Her dergi ve gazetenin puanlama sistemi farklı olduğu için, Beyazperde, puanları 0.5 - 5 yıldız üzerinden, kendi barometresine göre vermiştir.

Basın Eleştirisi

Habertürk

Yazar: Mehmet Açar

“Gözlerini Kırp” öykünün doğaüstü olaylara bağlandığı bir fantezi değil; ama açıkçası gerçekçi olduğu da söylenemez. Final dahil olup bitenleri şöyle bir düşünüp tarttığınızda, belki öyle çok inandırıcı gelmeyebilir. Buna karşılık, kendi kurduğu dünya içinde sahici ve tutarlı olmayı başarıyor.

Eleştirinin tamamı için: Habertürk

Milliyet

Yazar: Müjde Işıl

Senaryoyu da yazan Zoë Kravitz, Peele’nin “Get Out/Kapan”ından fazlasıyla etkilenmişe benziyor. Ancak ilk film senaryosunda konuya girmekte epey zorlanıyor. Filmin ilk saati romantik sularda yüzerken ve tekrar sahnelerle sürerken sonlara doğru asıl mevzuya geliyor.

Eleştirinin tamamı için: Milliyet
Daha Fazlasını Göster