JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
30 Kasım 2012 tarihinde eklendi
Bu filmi yazan,yöneten,komedi diye pazarlayan ve belli bir yaşı geçtiği halde hala komik bulup gülenler patolojik vaka olarak incelenmeli.O denli bir kepazelik,daha fazla bir şey söylemeye gerek yok.
Filmin ojinal adı "Abi, Arabam Nerede".Zaten filmde bu konu üzerine yapılmış,ama başlarına gelenler gerçekten insanı güldürüyor.Oldukça güzel ve eğlenceli bir film.Ve iyi bir kadro
aslında amerikan komedilerinden zevk alan, esprilere falan gülen biriyimdir ama bu filmi hiç mi hiç beğenmedim ve hiç eğlenemdim. absürt olayım derken maymun olmuşlar. salak bir piyasa komedisi.
hayatımda izledigim en eglenceli ve akıcı filmlerden biri en az 3 kere izlemismdir oyunculara zaten asinayiz onlari bi kez daha tebrik etmek lazim.Dalinin iyi orneklerinden...
eğlenceli film.ashton kutcher ve sean william scott acayip uyumlu bi ikili olmuş.aynı şeyleri tekrarlamaları,birbirlerine sırıtmaları süper olmuş.dört dörtlük bir film.ama filmin Türkçe ye çevrilmiş hali biraz garip.fakat film gerçektende insanı eğlendiren bir film.herkese tavsiye edilir
filmi sahur vakti tv de rastlayıp izledim :) night at the roxbury'den sonra izlediğim en komik "ikilinin saçmalıkları" filmiydi. şans eseri vcdsini buldum ve aldım yoksa hiç bi zaman ismiyle isteyemicektim :) bi de "çılgınlar ve sevgililer" ne ya?!
dostum bu film mükkemmel :D, özellikle devekuşlarında koptum.... Bi de şu patlatılan naylonları giyen adamlar :DDD. yürürken pat pat :DDD, izlediğim en bomba komedilerden biri, sırf puanı artsın diye 10 veriyorum.
Tek kelimeyle "saçma". Çok kötü bir film, orjinal dilindeki espirileri bilemeyeceğim ama dublajında espiriler berbattı. Bence konu da çok saçma, komedi kadar birazcık da mantıklı birşeyler koysalarmış belki daha güzel olurmuş. Kimseye tavsiye etmiyorum, zamanınıza yazık!