ozzy-badd
16 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Finalinde hakikatli 2 sürpriz barındıran , atmosferinden emek akan , konu bütünlüğü sağlam olan , Gérard Depardieu nun korkunç oynadığı , sürükleyici bir 'Katil Kim?' filmi . İzlerken hiç sıkılmadım . sürekli sonunu merak ettim :) . 10/9 .
Açıkçası bu filmi izleyince önyargılarımın biraz olsun haksız olduğunu düşündüm. Özel efekt uzmanı pitofun en çok uzmanlık alanından faydalandığını gördüğümüz filmdeki polisiye tat da filmi izlenilir kılıyor.Bol sinemalı günleeeeer
O deavamlı hareket eden yağlı boya vari bulutlar ve herşeydeki renk hareketliliği yani görüntü benim çok hoşuma gitti. gerard dışındaki oyunculuklar hiç iyi değil özellikle katil bence hiç olmamış.. konu güzel ama iyi kullanamamışlar .ok sıkıldım birde metropol de izlediğim için heralde hata ettim işte....
Fransız sinemasının da işi hollywood tarzı efekt filmi yapmaya döktüğünün göstergesi. Yani şimdi samimi olun, vatanseverlere sesleniyorum tabi, sizde Türkiye'nin böyle bi film yapmasını istemez miydiniz?
bu filme başka bir açıdan bakılması lazım dedikleri gibi post modern bir film bir efektcümbüşü yani birde fransız filmi oldunu unutmayalım amerikan filmleri gibi deyil ama aşağıda kalmaz *****
güzel bifilmdi ama çekimler göz yorucuydu demekki digital veya böle teknolojik olmak her zaman en iyi olmak anlamına gelmior!katilin hiç ummadık biri çıkması ise klasik korku filmi süsü vermiş ama yinede insan şaşırıo tabe...
iyi bir film. fransızlar da teknolojiyi iyi kullanabileceklerini göstermişler. konu da güzel. sonu da bana göre iyiydi. ama bazı yerlerde de çizgi film izler gibi hissediyorsunuz.
film, çekimi dışında bir şey vermiyor. tüketiciye verdiği herhangi bir duygu yok. yönetmenler ve ilgili bölüm öğrencileri haric izleyenler vakit kaybettiklerini düşünecekler.