Süleyman A
1 Şubat 2019 tarihinde eklendi
öncelikle film de dinozorlarin gectigi cok az yer var filmin yarisindan cogu hatta %78 i konusma o bu su falan diye filmin yarisindan cogu insanlarin konusmasi buda filmi izliyenlerde kisa veya sikici yapiyor yanlislikla sikici yazdim
İlk iki filmden sonra çok zayıf kalmış;bir kere konu abartılmış sürekli birilerini kovalaya vahşi dinazorlar ve onlardan kaçmaya çalışan 3-5 insan,bazı sahneler özellikle uçağın düşmesi çok basite indirgenmiş;efektleri yeterli bulmadım bence zayıf bir film serinin ilk ikisinin mirasından yemiş
Kesinlikle serinin 1 ve 2. sindeki tad yok ama yine de arkadaşların dediği gibi havası yetiyor. Şahsen serinin en zayf halkası ve belki de hani illaki 3 olsun taştan olsun misali çekilmiş.
2009 da cıkıcak olan 4. film i sayarsak serie nin 3. sü olan jurassic parkIII fena bir film deildi ve cok daha ii bir puan hakkediyordu ben tam bir jurassic park fun ı olduum icin bunları ısrar ile soylediimi sanmayın cunku gercekten izlemesi zevkli olan bir filimdir her kez izlesin j.ppark II icin de solediim gibi burda gene soyluyorum 8.5-9.1 arası puanları hakkediyor =) lutfen izleyin kesinlikle oneriyorum
Michael Chricton’ın aynı adlı romanın esin kaynağı olduğu bu film serinin üçüncü bölümü.Usta yönetmen Steven Spielberg’ün ilk iki bölümünün ardından bu kez sadece yapımcı koltuğuna oturmuş ve yönetmenliği de 'Jumanji'filminden hatırladığımız Joe Jhonston’a bırakmayı tercih etmiş.2001 yapımı bu filmde özel efektlerde önceki iki bölümünün aksine Akademi Ödüllü Stan Winston ve ekibinin imzası var.(Terminator serisi,Titanic gibi filmlerin özel efekt tasarımcısı oluyor kendileri)Jurassic Park 3 her ne kadar fazlasıyla zorlama bir devam filmi gözüksede muhteşem özel efektleri ve iyi çekilmiş sahneleriyle durdurak bilmeyen bir film.Üstelik bu kez T-Rex’i bile alt edebilen ondan daha büyük,daha vahşi,daha güçlü bir dinazor var.Raptor’lar ise yine çok zeki,çok kurnaz ve çok acımasızlar,tasarımları daha değişik üstelik.Uçan dinazorlara ise bu bölümünde ilk defa yer verilmiş.İkinci bölümünün kapanışında kısaca göstererek geçiştirmişlerdi onları.İlk Jurassic Park’da olduğu gibi bu seferde başrolde Dr. Allen Grant(Sam Neil) var.Neyse sonuç olarak zayıf konusu,etkileyici görselliği,mükemmel açılışıyla yine ilk jurassic park’ın yanına bile yaklaşamayan bir film.Umuduğumuz Jurassic Park 4’de.