İlk iki filmden sonra çok zayıf kalmış;bir kere konu abartılmış sürekli birilerini kovalaya vahşi dinazorlar ve onlardan kaçmaya çalışan 3-5 insan,bazı sahneler özellikle uçağın düşmesi çok basite indirgenmiş;efektleri yeterli bulmadım bence zayıf bir film serinin ilk ikisinin mirasından yemiş
Kesinlikle serinin 1 ve 2. sindeki tad yok ama yine de arkadaşların dediği gibi havası yetiyor. Şahsen serinin en zayf halkası ve belki de hani illaki 3 olsun taştan olsun misali çekilmiş.
Joe Johnston devam filmi olarak düşünüldüğünde önceki bölümlere nazaran tutulan kısa süresine rağmen bence gayet başarılı bir iş ortaya çıkarmış.Sam neil ve laura dern i tekrar görmek ise çok güzeldi.Finale doğru gerçekten heyecanı hat safhalarda yaşatıyor film.Tabiki ilk filmin büyüsü burada yok ama hangi devam filmleri ilki kadar büyülü olabiliyorki?
Spielberg çekmeyince olmuyor. Film çok vasat, zorlama bir hikayeden ancak bu çıkardı zaten. Görsellik adına izlenebilecek bir film. Serinin en kötü filmi.
her ne kadar öyküde bir yenilik olmasa da ilk iki film kadar gerilimli bu üçüncü bölüm. Özellikle CGI tekniğindeki gelişimin her sene daha da ileriye gittiğini düşünecek olursak 'dino'lar önceki filmlerden de fazlasıyla gerçekçi. Sonuna kadar keyifle izlenen bir seyirlik... (6/10)