Geleceğe Dönüş serisinin ilk 2 filminin insanda bıraktığı tat her izlenişte aynı duyguyu kaybetmeden veriyor..Böylesine şahane ilk 2'ye onlardan daha ihtişamlı bir final yakışırdı ama bu film onların biraz gerisinde kaldı..Ama olsun bu seri sinema tarihinde klasikler arasına çoktan girdi zaten..:)
Bu serinin her filmi birbirinden güzeldi, kıyaslayıp hangisi en güzeldi diyince karar veremiyorsunuz. Keşke bitmeseydi, en azından 3 film daha çekebilirlerdi geleceğe dönüş serisinin devamı olarak. Bu filmlerin hastası olarak bıkmadan izlerdik, hele hele senaryo bu kadar dopdolu olunca.. (9/10)
gene mükemmel bir film bu adamlara bayılıyorum seyirciyi nasıl mutlu ediceklerini çok iyi biliyorlar michael j.fox parkinson olmasaydı devamı çekilebilirdi inşallah geleceğe dönüş 4'ü bir gün beyazperde'de görücez
herşeyiyle süper bi film.. ben zaten çocukluğumdan beri bu filmin hastasıydım.. ne zaman televizyonda çıkıcak diye hep merakla beklerdim we beklediğimide değiyodu hani....
bencede harika bir film ... Devam filmlerinin en iyisi her izledigim aynı tadı alıyorum mükemmel ve izlemeye devam edecegim . tek üzüldümgüm şey Fox artık sinema filmelerinde görememek 2002 den beri film çevirmiyorr... Ama bu sene bir film de görecegiz;)))))) The Magıc 7
Serinin son filmi biraz fazlaca melodram kokuyor olmasına rağmen yine de çok iyiydi,kişisel olarak Western atmosferini hiç sevmesem de bu filmde ona getirilen orjinal yorum da takdire şayandı,eğlence dozu düşmüyordu ve finali de doğrusu çok iyiydi serinin en zayıf filmi olmasına rağmen,şimdiki birçok filmden çok daha iyi olduğu ve hala eskimediği de tartışılmaz bir gerçek.Saygılar.
Aşağıda yorum yapan 'Orada olmayan adam' arkadaşa hak veriyorum ne star wars ne lord of the rings ne harry potter ne de matrix konuları farklıda olsa en iyi devam filmi Geleceğe Dönüştür yapıldığı yıla bakarsak zaten insan hayret ediyor. Bu filmi İlk okul yıllarında izlerken hayal gücümü zorlardı. Vauv zamanda yolculuk hemde istediğin zaman. Tek kelimeyle 3 filmde PERFECT...
...gerci sinema tarihinin en keyifli uclemelerinden biri olan "Gelecege Donus" serisinin bu son bolumu, ilk iki bolumun ardindan seriye yeni bir tazelik getirmeyen, keyifle tuketilen bir yapim. Ancak insanin agzinda buruk bir tad biraktigi da soylenebilir. Herseye ragmen uclemeyi tamamlamak icin bir kere de olsa izlemekte fayda var...(6/10)
Bu filmi çok seviyorum. izleyip de beğenmeyen biri yoktur herhalde! hal böyleyken farkı ve kalitesi herkes tarafından bilinen bir film hakkında söylenecek fazla bir şey yok. Çok başarılı ve kaliteli bir başyapıt! sinema tarihinin gelmiş geçmiş en iyi ilk 2-3 filminden biri! İzlerken müthiş heyecan, keyif ve mutluluk veriyor insana. Süper! Muhteşem! daha ne diyeyim ki! :) her defasında ilk kez izliyormuş gibi heyecanla ve sıkılmadan izlediğim ve izleyeceğim ender filmlerden..