Geleceğe Dönüş 3
    4,7
    Geleceğe Dönüş 3 hakkında görüşlerin ?

yaffle-2
    yaffle-2

4 Mart 2007 tarihinde eklendi
    vahşi batı martyi ve bizi bekliyor 3 filmde birbirinden güzel 3 de birbirinden yaratıcı yönetmenin en iyi filmi diyebilirim oyuncular karakterleriyle inanılmaz bir şekilde özdeşleşmiş her dvd kolleksiyonunda yeri olmalı bu 3lemeyi izlemeyen film izledim sanmasın kendini martynin kaykayına hastayım zaten her filmde işe yarıyor hele o tren sahnesi yok mu nasıl korkmuştum hayatımın filmi tek kelimeyle!
    karizmatik062915
    karizmatik062915

13 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    üçlemenin hepsi iyi ya biri kötü olmazmı helal olsun...
    teenyoung
    teenyoung

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    ya Son Filmde Eski Performansı yakalayamazlar Demiştim Ama Yanışmışım O Bile Harika Keşke Aynı Kadro 4'ü Çekse
    Chev
    Chev

4 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    bu seriye bayılıyorum ya
    by-bloody
    by-bloody

20 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    yha bu seri bitince ağladımı hatırlarım yha bi daha çeksinler diye dua etmişimdir ... ne günlerdii ....
    onurkara320
    onurkara320

10 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Türünün en harikası.bütün serileri mükemmel.bu kadar güzel filmi bizlere kazandırdığı için o dahi yapımcıya ve yönetmenine teşekkür etmek lazım.filme ne kadar çok emek harcandığı filmi izlediğinizde açıkça anlaşılıyor.tabiki emeğinin karşılığını da fazlasıyla alan bir film.keşke devamı gelse.
    widmark-2
    widmark-2

24 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    bu filmler klasik bir şey demeye lüzum yok da işte pazar pazar bir şeyler yazayım dedi harika
    larok35
    larok35

5 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    kaçırılmıyacak bir film izlemenisi tavsiye ederim
    Selcuk Genc
    Selcuk Genc

28 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    kesinlikle şu ana kadar yapılan en yaratıcı en iyi bilimkurgu filmlerinden biri. Geleceğe Dönüş 1985 yılında büyük yankılar uyandıran bu filmdeYönetmen koltuğunda Robert Zemeckis var Michael J. Fox & Christopher Lloyd ise sinema tarihinin en iyi ikilileri olmuşlar.Sizi alıp içine çekiyor film ve karakterlerden biri oluyorsunuz adeta.görsel efektler muazzam , arabası inanılmaz , kıyafetleri müzikleri baştan çıkarıcı o dönem gençliğinin yankıları var bu filmde.Her şey birbiriyle o kadar uyumluki rahatlıkla kendini izlettirmeyi başarıyor her yaştan izleyiciye.saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz bile.Arşivlerde olmazsa olmazz...Defalarca izleseniz bile tekrar izlemeyi isteyeceksiniz.Kaçırmayın.
    odinhan
    odinhan

14 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    Bir üçlemenin her filmi ve final serisi bu kadar başarılı olsun..Gerçekten çok zor...Bu film bunu başarıyor..
    selin0190
    selin0190

18 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    çok harika olağan üstü bir film benle yaşıt ama sadece o zaman da çıkan ve benim bıkmadan izleyebileceğim tek film yani geleceğe dönüş serisi tabi efektler harika kostüm ve senaryo bi kere kurgu mukemmel olayların gelişimi ve sonuçlanması bence zaman yolculuğunu en olağanüstü anlatan filmlerden biri çok eski bir film ama şimdi vizyona giren filmlerden bin kat güzel
    e-ergener
    e-ergener

4 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Geçen tv de çıktı, yine pür dikkat izledim... Güsel serinin istenilmeyen son filmi..
    nevinur-13
    nevinur-13

13 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Bunun bir son olduğuna üzülmüştüm. Açıkçası başka devam filmleri çekilmiş olsaydı izlerdim. Finaldeki o diyolog beni çok etkilemişti ve beni biraz düşündürmüştü doğrusu.
    mustynet3
    mustynet3

9 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    bu filmi ilk kez 5 yaşındayken izlemiştim sonra vcdsini aldım ilk film mükemmel 2.si daha iyi sonuncusunu daha almadım
    The--Recep
    The--Recep

8 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    normalde bir filmin ikincisi veya ucuncusu cıkınca kotu olurdu.ama beklenenin tam tersine daha da mukemmel hale gelmiş bir geleceğe donus versiyonu