Bursa Bülbülü
    4,2
    Bursa Bülbülü hakkında görüşlerin ?

M.Barış Elmas
    M.Barış Elmas

15 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Finali hariç genel olarak beğendim, daha iyi bir final beklerdim, yarım kalmış gibi, Ata Demirer kalitesini yine konuşturmuş inşallah devam filmi gelir ve bu finalle kalmaz.
    Taner ÖNDER
    Taner ÖNDER

14 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Sabırsızlıkla beklediğim bir filmdi. Ata Demirer hayranı olarak Hedefim sensin gibi bomba bir filmden sonra biraz hayal kırıklığı oldu. Sonu bağlanmamış. Devam filmini yada daha iyisini bekliyoruz.
    Nesrin Kaman
    Nesrin Kaman

15 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Muhteşem bir film olmuş yorumlarda daha iyisini beklerdim gibi algı var tabi alıştırdılar milleti pornografik açık saçık komedi filmlerine konusu ne belli olmayan şaşırmadım.!
    Hakkını vererek eleştiri yapın mükemmeldi dizi sonu ters köşe.
    Ata demirer fevkalade’ninde fevkin’de. 👏🏻👏🏻
    MEVLÜT “Serkan” TAŞKIN
    MEVLÜT “Serkan” TAŞKIN

14 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Çok iyiydi güzel iş çıkarmışlar. Müzikler ve kurgu çok başarılıydı. film bizi eskilere alıp götürdü.
    kaan yılancı
    kaan yılancı

14 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Daha güzel bir Bülent Ersoy tiplemesi beklerdim onun dışında beğendim Bursa güzel yansıtılmış Deli Ayten unutulmamış emeğinize sağlık
    Caynsar
    Caynsar

14 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Tüm samimiyetimle söylüyorum, Ata Demirer in tüm filmlerini çok severek defalarca izledim kendisini çok seviyorum. İyi ki var, Ata abi.. ve tüm emeği geçenlere teşekkürler. Büyük usta saygı duyuyorum emeklerinize sağlık.
    Dynamics Games
    Dynamics Games

14 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Sırf şunu yazmak için kullanıcı açtım burada. Filmin yayınlanmasını bekliyordum, yayınlanınca baktım ki tüm dillerde altyazı var ingilizce hariç. Lütfen ingilizce altyazıyı ekleyin eşimle beraber izlemek istiyorum. Böyle bir filmde bütün altyazılar yüklenirken ingilizcenin olmaması çok büyük bir hata, ya unutulmuş gözden kaçmış ya da gerçekten ingilizce altyazıyı hazırlamamışlar.
    Göksel Başeli
    Göksel Başeli

14 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Şimdiye kadar izlediğim en sürükleyici Ata Demirer filmiydi.Cem Gelinoğlu etkisini farkedebiliyorsunuz.
    Goerkemuluduez
    Goerkemuluduez

14 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    çok başarısız ne yazık ki. disneyplus tan ve ata demirer den daha iyisini beklerdim açıkcası. senaryo rezalet.
    Ecem Oruç
    Ecem Oruç

14 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Açıkçası beklentim pek yüksek değildi ama hem gerçekten hoşuma gitti şarkılar vs hem de Emrah olsun Bülent Ersoy olsun çok güzel renk katmış bence, sonlara doğru o kadar içten hissedip üzüldüm ki boğazım düğümlendi. Belki abartmissin diyeceksiniz normalde Türk komedilerini pek izlemem gerçekten çok beğendim filmi. Bir şans verin derim
    Erhan ÇORUH
    Erhan ÇORUH

13 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Ata reis ters köşe yapmış tam 80 ler türk filmi tadında sonu ters köşe herkesin eline emeğine sağlık
    Burcu Yakup A.
    Burcu Yakup A.

14 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Şimdi bitirdim filmi ve desteklemek adına hemen yazmak istedim beğenimi,Ata bey i tebrik ediyorum yine gönüllerimize dokunan bir senaryo yazmış,bende Bursa da 90 lar da o gazino döneminde çocukluk çagindaydim o dönemi tekrar yaşamış kadar oldum hepsi güzel sesli ne cok kasetsiz ses sanatçıları çıkardı oralarda ne güzel eğlenirdik , Cocuklugum evde,minubusler de,yazlık gazinolarda sanat müziği dinleyetek geçti o nedenle her şarkıda eskilere döndüm,Zeki Muren,Müzeyyen Senar,Bülent Ersoy gibi değerlerimiz oya gibi işlenmişti şahsen Bir Bursalı olarak bu filmi o kadar beğendim o kadar kendi şehrimin dönem filmi olarak yasadım ki Başta Ata bey'e yüregime dokunduğu için çok çok teşekkür ediyorum güzel duygular yaşattıkları için tüm ekibe sevgilerimi iletiyorum,hepsinin yolu açık olsun
    Toygar A.
    Toygar A.

13 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Yayınlanmasını dört gözle bekliyordum gerçekten efsane olmuş. Çıtır bir film, şampiyonlar ligi gibi en değerliler bir arada.