Bursa Bülbülü
    4,2
    Bursa Bülbülü hakkında görüşlerin ?

Yasemin Çakır
    Yasemin Çakır

15 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Muhteşem ötesi olmuş. Çok başarılı bir çalışma rakimizi açtık ve izlerken çok keyif aldık. En sonunda göz yaşlarına bogulduk. Ata Demirel muhteşem, çok teşekkür ederim böyle bir proje için. Muhteşem ve anlatmayacağım duygularla izledim filmi. Devamını bekliyoruz.
    Sizi seviyoruz.
    Handan Pilten
    Handan Pilten

15 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Çok beğendim. Tüm oyuncuların emeklerine sağlık. Ata Demirer yine harika bir iş çıkarmış. Zevkle seyrettim rahatsız olmadan ve sıkılmadan.
    Umran Işıklı
    Umran Işıklı

15 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Ata Demirer şarkılar muhteşem.severek sonuna kadar izledim.Son 15 dakika yine duygulandırdın. Fakat umduğum kadar komedi değildi.En sevdiğim sanatçı olarak başarıların devamını diliyorum.
    MUSTAFA CAN
    MUSTAFA CAN

15 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Disney+ da yayınlanması şu dönemde gayet mantıklı sinemada tabiki izlemek isterdim daha zevkli olabilirdi.
    Film seyir zevki eski dönemleri bize tekrar yaşatması mükemmel sonunun bu şekilde alışılagelmedik şekilde bitmesi 2 ci bir film gelirmi sorusunu akla getirmiyor değil (umarım gelir).
    İşin özü kısası gayet beğendim müzikler yaşantı anlatımları hikaye gayet yerinde Ata Demirer in oyunculuğu ve ses sanatçılığı mükemmel yeterlilikte gayet keyifle ailecek izlenebilecek bir film olmuş tebrik ederim.
    saçmalık silsilesi
    saçmalık silsilesi

15 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Güzeldi sicacik,içimizden bir yaşam öyküsü.Mutlaka izleyin derim.Ata Demirer,Özge Özacar çok iyi olmuş
    ugur ak
    ugur ak

15 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    güzel filmdi :( gerçek hayatın içinden bir filmdi kalite kokan izledikçe içine alan bir film olmuş çok beğendim
    Mert Fidan
    Mert Fidan

15 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Mukkemmel ata demire farkı hem güldürü hem hüzün hem hayatın içinden hemde özlenen günler izlemeyen pişman olur 🤌👏👏👏👏
    gulcihan demir
    gulcihan demir

15 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Diğer filmlerine göre biraz daha ağır.. tüm eski sanatçılar güzel işlenmiş fakat Bülent Ersoy hiç olmamis.. cok başarısız bir taklit..başka bir oyuncu olabilirdi..
    Sedu2501
    Sedu2501

15 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Son zamanlarda izlediğim en iyi film diyebilirim. Şarkılar senaryo herşey mükemmel. Sinemada izlemeyi tercih ederdim böyle bir filmi
    F.Tuğçe Kansu
    F.Tuğçe Kansu

15 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Bir Bursalı olarak çok beğendim. Çocukluğumuz geçtiği yılları,benden biraz büyük Ata Demirer çok güzel anlatmış.Kendimle lkokul ortaokul yaşlarındaki zamanlarıma yolculuk yaptım adeta.Erdek te yazlığımız var.27 senedir oradayım yazları.Filme bu yüzden bayıldım.Emeği geçen herkesin emeğine sağlık.
    aykut a.
    aykut a.

15 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Ata Demirer'in diger onceki filmleri gibi aman aman komedisi yok.Fakat bu filmde Ata Demirerin muzik yetenegine ve muzik repertuarina bir kez daha hayran kalacaksiniz.Gercekten hicbir is yapmasa sahnede sarki soylese yeter o denli guzel bir muzik kulagi var kendisinin.Ayrica filmde Deve kusu kabare sahnesindeki Metin Akpinari da cok iyi gozlemlemis.Cok begendim ordaki oyunculugunu da.Filmdeki Toygan Avanoglu nun karakterine performansina bayildim.Filme resmen renk katmis.Melek Baykalida cok begendim.Filmin mekanlari da guzel.Izlenir.Keyifli ayni zamanda dramatik film olmus.Filme 10 uzerinden 7 veriyorum.Iyi seyirler..
    Volkan
    Volkan

15 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Harika olmuş.Emeğinize sağlık Ata Demirer hiç şaşırtmadı hiç üzmedi bizleri. Digerlerinden farklı olarak boğazımızda bir yumru bıraktı bu sefer. Bir devam filmini en kısa zamanda bekliyoruz inşallah.
    kadir şahin
    kadir şahin

15 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Ata Demirer in bütün filmlerini izlemiş birisi olarak söylüyorum çektiği en iyi film diyebilirim film için yazılmış şarkılar çok güzeldi. Benim gibi Bursa aşığı insanların kesin izlemesi gereken hiç sıkılmadan izlenebilecek Yeşil çam tadında bir film
    Mehmet Yıldız
    Mehmet Yıldız

15 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Gerçekten tek kelimeyle harika bir film. Eskilerin manevi ve sevgi duygularını hatırlatan izlerken sürekli gülümseten bir film olmuş. Oyuncaklar mükemmel kendinizi filme kaptırıyorsunuz saatin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Özge acar çok güzel oynamış.
    Nejat Yar
    Nejat Yar

15 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Gerçekten Türk komedi filmi olarak çok iyi tiplemeler harikaydı finali biraz yarım kalmış ama devam serisi geleceğini düşünüyorum