Fahri07
9 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
bence bu film 1968 yapımı ilk filmin yakınına bile yaklaşamamış.konuyu benzetmeye çalışmışlar ama taklit olmuş.filmde en çok sinir olduğum ise mark vahlbergin maymunlardan dayak yemesi oldu.halbuki ben bu filmi onun oyunculuğu için izlemiştim.eğitimli ve akıllı bir bilim adamı olduğu halde çoğu sahnede ilkel bir insanı canlandırdı.korkan,ne yapacağını bilmeyen ve teslim olan biri.halbuki en başından itibaren kendisine vurmak isteyenleri yerlere sermeliydi.ve teslim olmadan insanları eğiterek maymunları haklamalıydılar.sonuç olarak gereksiz bir yapım.10/3 filme harcanan emek için
Kötü bir film. Tim Burton saçmalamaya başladı artık. Mark Walberg gördüğüm en kötü oyuncu. Bir gezegen dolusu insanı kurtaracak güç ve karizma var mı bu adamda? Estella Warren çok güzel bir kız ama o kadar. İyiki de vardı aslında, o kadar maymun suratlının arasında gözümüzü rahatlattı. Tim Roth ve Helena çok iyi oyuncular gerçekten. Helena maymun suratıyla epey duygu aktardı ki çok zor bir işin altından başarıyla kalktı. Bir iki göz alıcı yönetmenlik numarası da vardı ama o kadar olsun artık, karşımızdaki Tim Burton ne de olsa. Yeteneğine yakışmamış bu film. Filmin sonu anlamsız veya anlamlı karamsar bir son. Belki de mecazi bir ters evrim. Seyretmesemde olurdu, seyrettim olmadı!