barfly-2
20 Mart 2003 tarihinde eklendi
müthiş bir oyuncu kadrosu var (özellikle tim roth) ama yeniden çevrimlerin ortak sorunu olan olan yaratıcılık problemiyle karşı karşıya kalmış bir film. mark vahlberg, charlton heston'ın başarısına ulaşammış
Ya bu filmde anlamadığım bir şey var. Filmde Mark Whalberg geçmişe dönüyor fakat gittiğinde dünyanın maymunlar tarafından ele geçirildiğini ve General Thades'in gezegenin kurtarıcısı olduğunu görüyor. Sonuçta o gelecekten geldiği için gelecekte yaşanan bir şey geçmişi etkileyemez yani bunun mantıklı açıklaması sizce ne olabilir ya da filmde bir ipucu var da ben mi kaçırdım? Bir ikinic şey ise filmin orjinalinde maymunların alara binmesi mantıklıydı çünkü olay dünyada geçiyordu, fakat bu versiyonda olay yabancı bir gezegende geçiyor ve filmde yine atların kullanılması sizce de atlanan bir detay değil mi?
Fimi izledim, daha vizyona girmeden önce izlemiştim zaten.. Vcd 'den tabi.. :) Tim Burton filme yeni birşeyler katmış , mekan, ses ve görsel efect gibi, fakat tam anlamıyla filmi kurtarmaya yetmemiş. Yani orta karar bir film çıkmış ortaya. Nededine gelince film ortamı genelde karanlık sahnelerde geçiyor. Mekan azlığı var. Efectler de filme sanki serpiştirilmiş , yani çok fazla kullanılmamış arkadaşlar. Yinede izlenilebilir diyorum. Ek olarakda Tim Burton filmin sonunu tutturamamış arkadaşlar, filmin sonu için iki yada üç yorum yaptım. İzlerseniz sizde farklı yorumlar getirebilirsiniz. İyi seyirler... Yorum Sonucu : TIM BURTON 'dan orta kalite bir eser çıkmış ortaya :))