İlk filmden daha başarılı bir devam filmi.Ben ilk filmde güldüğüm sahneler olmuştu ama açıkçası biraz sıkılmıştım fakat bu filmde hem ilk filme göre daha fazla güldüm hem de nerdeyse hiç sıkılmadım.Baştan sona sürükleyici bir komedi filmi olmuş,baba yine formunda yine güldürüyor.Şöyle diyim eğer ilk filmi beğenmişseniz bunu daha çok beğeneceksinizdir çünkü ben ilk filmi fazla beğenmemiştim ama bu film için olmuş tamam dedim,espriler falan sağlam,yaşanılan olaylar gayet komik yani izlerken hem gülebileceğiniz hem de iyi vakit geçirebileceğiniz bir film Amerikan Pastası 2.Son olarak ben ilk filme göre daha başarılı buldum,izleyin derim.
daha saçma bir film olamaz. komedi apmaya çalışmışlar ellerine yüzlerine bulaştırmışlar. KORKUNÇ BİR FİLM İN SERİLERİ BUNDAN İYİDİR. iyi ki ozamanlar bu film için cinemaya gitmemişim
Yeterince komik ve iğrenç yine. stifler’ın fırlamalıkları filmin geneline hakim bu sefer. e bide stifler’ın annesi var tabi. onun da adı çokca geçiyo filmde ama kısa bir süre görüyoruz kendisini. yine de etkili! bir sahnesi var 'stifler’ın annesinin'.Ne diyelim: Biz bu anneyi istiyoruz!
benim ilkinden belki çok az bir farkla daha başarılı gördüğüm bu devam filmi de yine izlenebilir ve efsane olmuş sahneler barındıran bir yapım.stifler ı izlemek bile yetiyor eğlenmek için.