Aşk Taktikleri
    Aşk Taktikleri hakkında görüşlerin ?

şems pare
    şems pare

21 Şubat 2022 tarihinde eklendi
    Yani Türk sinemasının bütün klişelerinin toplandığı vasatın altında bir film zaman kaybı,Batı kültürün geniş mezhepliligini Türk kültürüne adapte etmeye çalışan gereksizlik abidesi.
    SENEM GÜLER
    SENEM GÜLER

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
    Bu kadar hayal kırıklığı yaşatacağını tahmin bile edemezdim😳😔. Daha şaşırtıcı, farklı senaryo beklerdim.
    Canbolat Yusuf
    Canbolat Yusuf

17 Şubat 2022 tarihinde eklendi
    Film bitince saate bakıp boşa giden 1 saat 38 dakikanızdan özür diliyorsunuz ama iş işten geçmiş oluyor.
    Nesrin Köksal
    Nesrin Köksal

17 Şubat 2022 tarihinde eklendi
    Muhtesem cok begendim demet özdemir ve sükru özyildizin oyuncuklari süper otesi cok iyi bir ikili olmuslar cok uyumlular Film harikaydi tam 3 kere izledimm
    Bozkilinc
    Bozkilinc

15 Şubat 2022 tarihinde eklendi
    kötü bir uyarlama, oyunculuklar vasatın altında. yabancı bir kültüre ait bir senaryoyu ülkemize uyarlıyorsanız bu ülkenin insanlarını ve kültürünü dikkate almanız lazım. orjinal filmi izleyip her sahneyi kopyalarsanız berbat ötesi bir filimden başka birşey yapmamış olursunuz.
    Huseyin dogramaci
    Huseyin dogramaci

15 Şubat 2022 tarihinde eklendi
    1 puan bile hak etmiyor çok kötü bir filmdi
    10 dk bile dayanamadım oyunculuklar kasıntı
    Zaman kaybından başka bir şey değil.
    Bunu izleyeceğinize oturup çizgi film izlerim daha iyi
    MuhammedAli Savat
    MuhammedAli Savat

14 Şubat 2022 tarihinde eklendi
    Filmi sonuna kadar izleyemedim bile acayip.bos ve ahlaksızlığa iten bir film oldugu ilk dakkalardan belli
    Can Iyikavak
    Can Iyikavak

13 Şubat 2022 tarihinde eklendi
    Berbat. Bildiğiniz berbat. boş. bomboş. saçmalığın daniskası. yazık. Oyunculuk yok. Senaryo 50 senede zibilyon kere işlenmiş bir konu.
    Güleda Kesici
    Güleda Kesici

13 Şubat 2022 tarihinde eklendi
    Gerçekten bu kadar kötü olabileceğini düşünemedim konu çok klişe olaylar çabuk olup bitiyor en azından biraz eğlenceli sahneleri olsa da gulsek dedik ama o bile yoktu boşuna vakit kaybettik
    Ahmet
    Ahmet

12 Şubat 2022 tarihinde eklendi
    Sonu ancak bu kadar Türk filmi klişesi olabilirdi yani. Bu senaristlerin acilen kafalarını değiştirmeleri lazım artık
    Turkish Delight
    Turkish Delight

12 Şubat 2022 tarihinde eklendi
    film sıradan bir romantik komedi olacakken bazı detaylar yüzünden onu bile olamamış vasat olmuş. bir kere film 2018 de yayınlanmış olsa daha farklı bir şekilde yorumlardım ama şuan 2022 deyiz ve eminim hiç kimse böyle bir blog takip etmez, zaten artık insanlar blog okumakla falan uğraşmıyor, 2022 nin sosyal medyası o kadar hızlı ki buna bile üşeniliyor. Bide şu "taktik" olayları. insanlar artık bu tür şeylerden sıkıldı. yok mesajı görüldü yapıp bir saat bekleyip yazıcakmış, yok kıskandırıcakmış. sanırım senarist 2010 lu yıllarda kalmış. artık birbirine gerçekten değer vermeyen, birbirini sevmeyen insanlar birbiri için zaman bile kaybetmiyor çünkü herkesin zamanı çok kıymetli. hayatımda hiç bir zaman taktik uygulamadım, uygulayanda görmedim. filmi yarısında bırakıp bunu yazmaya geldim çünkü sinirim bozuldu. umarım artık dizi ve film sektörümüzde çağı yakalarda bu tarz filmleri izlemek zorunda kalmayız. en azından biraz daha kaliteli olurlar.
    ek2
    ek2

12 Şubat 2022 tarihinde eklendi
    Nasıl kabul etmişler bu kadar boş bir film yapmayı, anlamıyorum. Orijinal fikri "How to Lose a Guy In Ten Days" filmine ait. Ki o bile vasattır ama bu bin beter. Şükrü Özyıldız hayranı olarak üzüldüm...
    Serkan Demirbaş
    Serkan Demirbaş

11 Şubat 2022 tarihinde eklendi
    Hayatınızdan 1 saat 37 dakika gitmesini isteyen varsa izlesin tek üzüntüm oyuncu kadrosuna oldu bu kadroyla daha kötü senaryo olamazdı..