naked-soul
24 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
bu kadarolumlu yorumlardan sonra filmi anlamadığımı düşünmeye başladım...bana çok sıkıcı ve aynı zamanda itici gelen film bir çok izleyici için başyapıt konumunda...doğru dürüst bir konuşma yok ve ben bu filmi anlamak için ikinci defa izleyebilecek sabrı kendimde bulamıyorum...10 üzerinden 2 veriyorum ve kendi adıma da kimseye tavsiye etmiyorum...
anlatmak istedigini bir turlu toparlayamayan, kopuk bir akisi olan, son derece soguk ve itici bir film. Ayrica anlamsiz bir kan kullanimi var filmin... (2/10)
ilm tarihinde buna benzer bir film varmıdır bilmiyorum ama hiçbiri bunun kadar vahşi,insanın şiddet duygularını kabartan,sinir bozucu film yoktur.Bu film tanımlamak,izlerken hissettiğiniz duyguları ifade etmek çok zor.İnsanı şimdiye kadar hissetmediği duyguları,şimdiye kadar aklına gelmediği düşünceleri ortaya çıkarıyor.Filmi izleyip izlememeniz size kalmış.Sert bir film ona göre karar verin çünkü her insan bu kadarını kaldıramayabilir.Çok sinir bozucu çooookkkk
insanı yemek hemde canlıyken.altında inleyen bedenden sıcak kan bulaşıyor her yerine.göbeğinde bir delik açıyor bir ısırışta yatakta yatan çocuğun.çocuğun dudaklarını sonra burnunu kemiriyor dişleriyle kadın.mide bulantısına dikkat.sabır sınırlarını zorlayan şok edici bir film.
diyalog namına sıfır,kan son haddinde,sanat filmi olsun die epey çırpınılmış ama pek kayda değere bi film deil..verilen emeğe saygısızlık etmemek gerek ama 10/5