Aslında filmi tek başına düşündüğünüzde güzel. Fakat uyarlandığı çizgiromana ihanet eden bir film (ilk film gibi). Magnetonun faşist olması, Rogue'nin ondan nefter etmesi bütçeyi düşürmek için ana karakterlerin bazılarının es geçilmesi (duyduğuma göre yeni filmde gambit var ve Blade'ın Frost'u oynuyor. Bilemiorm nekadar doğrudur...), mutant güçler konusunda yapılan gariplikler ve hayatında hiç XMen okumamış bir adamın yönetmen yapılması vs vs. Umarım 3. film daha iyi olur...
çizgi filmi daha güzeldi. jean in ölme şekli de tam bi hayal kırıklığı düşünsenize nerdeyse zamanı durduracak güce sahip olan bu insanlar bi sel baskınından kurtulamıyorlar
İlk filmin gerisinde kalmayan, hatta bazı yönleriyle ilkinden de iyi bir devam filmi. Çizgi romandan beyazperdeye uyarlanan yapımlar arasından da rahatlıkla öne çıkanlardan biri olduğunu söyleyebilirim... (6/10)
flim iyi ama çok eksik var daha heyecanlı olmalı daha fazla fantastik olaylar olmalı dövüş sahneleri dahada çok olmalı bir sürü karekteri kullanabilirlerdi böyle flimlerde konu fazla değil daha çok aksiyona yer verilmeli . ama bu tür flimlerden hoşlananlar flimi seyretsin derim
Tamam efektler, teknik filan iyiydi ama bunların dışında, bir çizgifilmden daha ciddi değildi. Abartmamak lazım. Yani bunun bir felsefesi yok. Aha da var, diyen beri gelsin. Çünkü yok. Aramaya da gerek yok. Böyle eğlencelik bişey.
sanırım bi filme büyük beklentilerle giderseniz film sizi pek tatmin etmito.ama sinepuanda birinci sırada olan filmden çok şeyler beklemekte hakkım.yinede izlenebilir bi film.ayrıca wolverine den sonraki favori karakterim gambit nerde bende merak ettim
Başarılı bir yönetmen ve dev bir oyuncu kadrosundan harika bir görsel efekt söleni. İlk sahnesinden son sahnesine kadar bitmek bilmeyen temposuyla, uzun süre beklediğimize değen bir film var karşımızda.