Zaman Tüneli
    3,9
    Zaman Tüneli hakkında görüşlerin ?

kaashef
    kaashef

27 Ağustos 2002 tarihinde eklendi
    görsellik iyi olabilir. ama senaryo berbat. izlemeye değmez. izledik, sıkıldık, tavsiye etmiyoruz. saygılar...!
    emrah-asli
    emrah-asli

13 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    h.g. wellsin romanından uyarlanan film, eleştiriler alsa da, yönetmeni ve oyunculuk konusunda çok iyi bir yapım.. özellikle h.g. wellsin hayal gücünü takdir ediyorum, zamanın binlerce yıl sonrasını hayal edip sunmak bence cok özel bir durum. ayrıca bunu beyaz perdeye yansıtmak! sonuç olarak,fantastik bir yapım ve büyük bir emek sarf edilmiş. film gerek görsel efektler bakımından,gerek zaman-mekan kavramının yansıtılması konusunda cok başarılı. filmin müzikleri, diğer fantastik yapımlarda oldugu gibi new agein başarılı eserlerinden.. ilgilenen arkadaşların h.g. wellsin diğer eserlerini incelemesini tavsiye ederim. film kaçırılmayacak bir yapım.
    Emre Ayhan
    Emre Ayhan

18 Şubat 2023 tarihinde eklendi
    çok iyi kesinlikle düşünmeden izlemeniz gereken filmlerden bir tanesi kalite ve oyunculuk en üst seviyede olması filmi daha ileri taşımış