Zaman Tüneli
    3,9
    Zaman Tüneli hakkında görüşlerin ?

Berke A.
    Berke A.

4 Ağustos 2002 tarihinde eklendi
    Hiçde yabana atılacak bir yapıt deyil çünkü yine amerikan sineması görsel efekleri döktürmüş hem konusuda oldukça derin !
    Bence bu durgun yaz sezonundaki iyi filmlerden
    megstory
    megstory

30 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
    filmin zaman kavramı sanılanın aksine çok değişim samanta mumba harika. zaman kavramının sanılanın aksinde olması filmi izlemeye değer kılıyor.
    gaffur030685
    gaffur030685

19 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    izlerken zevk alacagınız bir yapım.ama kesinlikle cok fazla bişey beklemeyin.zaman içerisinde yolculuklarda heyecanlanacaksınız.film biraz yapay kalmış hissi veriyor insana sanki bu konu cok daha işlenebilirdi gibi geliyor.görsel olarak doyurucu olabilirdi.ama son yapılan araştırmalara göre yeni evrim teorisine göre bu filmde karşılaşacagımız insanlarla ileride yüzyüze gelebiliriz...
    xasiomex
    xasiomex

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
    süper bir film..amacında neden başarılı olamadığı sorusunun cevabı çok mantıklı bir şekilde açıklanıyor sonunda...güçlü-zayıf , doğru-yanlış çok güzel anlatılmış..yazık fazla bilinmiyor.
    didaktix
    didaktix

28 Ağustos 2002 tarihinde eklendi
    www.didaktik.cjb.net ÖNCELİKLE ELBETTE FİLMİ İZLEME SEBEBİM GUY PEARCE. SENARYOSUNU PEK BEĞENMESEMDE GÖRSEL EFEKTLER ÇOK HOŞ OLMUŞ. ZAMANDAN ZAMANA GEÇERKEN HAYAL KURMAYI SAĞLIYOR. VE BİR AN İÇİN O DEĞİŞİM BELKİDE OLUR DİYE DÜŞÜNÜYOR İNSAN... İYİ BİR SENARYO ARIYORSANIZ GİTMEYİN AMA GÖRSELLİK VE GUY PEARCE YETERLİ FİLMİ İZLEMEK İÇİN...
    gokhandagtas
    gokhandagtas

17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    bence şimdiye kadar izlediğim en iyi beş film arasında görüyorum konu ve kalite olarak bir söz diyemiyorum defalarca izleyim ve vazgeçilmezlerimden biri 10 üzerinden 9 veririm
    leo988
    leo988

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
    bence mükemmel bir film izlenmeye değer. hem sürükleyici ve inanılmaz bir tat veriyor insana. içinde bilim/kurgu, macera, duygusallık ne ararsanız var. filmi keyifle sıkılmadan izleyebilirsiniz.
    mister-andersonn
    mister-andersonn

14 Eylül 2002 tarihinde eklendi
    film çok güzel olmasada fena değildi.yaratıkların suratları liderlerinin makyajı her ne kadar ii olmuşsada maalesef korkutucu olmamış.birde ayın dünyaya düşme sahnesi kısa olmasına rağmen gerçekten muhteşemdi.gelecekte böyle bir şeyin olması kimsenin aklına gelmezdi ama sağolsun senaryoyu yazan adam bunuda düşünmüş
    jsancakbeyi
    jsancakbeyi

5 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Tek kelimeyle sürükleyici... kusursuz bir film aynı zamanda Film hakikaten baş yapıt ... çok az kusur olsada.. filmin hikayesi bu noksanlıkları tamamen kapatmış ..
    iguanaxxx
    iguanaxxx

8 Mart 2007 tarihinde eklendi
    filmin gelecek senaryosu beni gercekten cok sasırttı.Mantık hatası bulmak mümkün degil en ince ayrıntısına kadar kurgulanmış.Klasik zaman yolculuğu filminin ötesinde bir yere konulmalı. Kısacası etkileyici bir film...10/10
    muzaffer418
    muzaffer418

2 Haziran 2003 tarihinde eklendi
    filmi genel olarak beğendim. arkadaşların neden beğenmediğini anlamış değilim. kimisi senaryonun kötülüğünden bahsetmiş.bilim kurgu filminde senaryo aramak kadar saçma bir şey olamaz herhalde aramızda kendini sinema yazarı zannedenler var. hatta ileri gidip film korkutmuyor diyenler bile olmuş pes doğrusu. filmin sonuna gelince siz tüm olacakları bilmenize rağmen geçmişte yaşayıp kendinizi avuturmuydunuz . 800.000 inci yıla gitme hikayeside bence gayet makul çünkü dünya üzerindeki meydana gelen değişikliklşer ancak böyle oluşturulabilirdi. birkaç yıl öteye gitmenin kime ne faydası var. sınırlarda yaşayan hayel gücü yoksunu arkadaşlar herhalde çoğunlukta
    huroud
    huroud

9 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Çok önceden izlemiştim, dün tekrar izleme fırsatım oldu ve daha iyi idrak ettim doğal olarak (: Mekân uygulamaları gerçekten başarılıydı. Gerek 800.000 sene sonrası insanların barındığı yerler(ışığın gücünün kullanımı açısından, görsel açıdan vs.), başkalaşmış ırkın yaşadığı yeraltındaki mekân da çok iyiydi. Gerçekten normal bir insanın kendi istğiyle girip de deneyimlemek istemeyeceği bir yerdi. Konu olarak bazı saçmalıkları vardı esasında filmin ama bu tip fantastik öğeleri barındıran filmleri severim (: Beğendim. 10/7
    lalunadelkatsatore
    lalunadelkatsatore

29 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Film güzel ancak bence çok büyük mantık hatası var.İlk başta sevgilisini kurtarmak için geçmişe gidiyor geleceği değiştirmek için, ancak bakıyorki olaylar değişmiyor, sonra 800.000 yıl sonraya gidiyor bakıyor insanoğlu av olmuş bunu değiştirmeye çalışıyor, sevgilisi illa ölecek buna görede insanoğlu av olmaya devam edecek yani boşuna gelecekte insanoğlunu kurtarmaya çalışmıyor mu? :q
    Selçuk Kalaycı
    Selçuk Kalaycı

21 Eylül 2002 tarihinde eklendi
    bu filmde pek çok güzel konu var ama çogu zaman filmde ne oldugunu anlayamıyorsunuz filmin sonu yok bence adam 800.000 küsürlü bir yılda kalıyor bilmedigi bir yaşamla bence giilmez ben gittim paramada yazık oldu açıkçası
    blackrider-2
    blackrider-2

19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    harika bi film. bilimkurguyu biraz seviyorsanız başından kalkamazsınız