Berke A.
4 Ağustos 2002 tarihinde eklendi
Hiçde yabana atılacak bir yapıt deyil çünkü yine amerikan sineması görsel efekleri döktürmüş hem konusuda oldukça derin ! Bence bu durgun yaz sezonundaki iyi filmlerden
izlerken zevk alacagınız bir yapım.ama kesinlikle cok fazla bişey beklemeyin.zaman içerisinde yolculuklarda heyecanlanacaksınız.film biraz yapay kalmış hissi veriyor insana sanki bu konu cok daha işlenebilirdi gibi geliyor.görsel olarak doyurucu olabilirdi.ama son yapılan araştırmalara göre yeni evrim teorisine göre bu filmde karşılaşacagımız insanlarla ileride yüzyüze gelebiliriz...
süper bir film..amacında neden başarılı olamadığı sorusunun cevabı çok mantıklı bir şekilde açıklanıyor sonunda...güçlü-zayıf , doğru-yanlış çok güzel anlatılmış..yazık fazla bilinmiyor.
www.didaktik.cjb.net ÖNCELİKLE ELBETTE FİLMİ İZLEME SEBEBİM GUY PEARCE. SENARYOSUNU PEK BEĞENMESEMDE GÖRSEL EFEKTLER ÇOK HOŞ OLMUŞ. ZAMANDAN ZAMANA GEÇERKEN HAYAL KURMAYI SAĞLIYOR. VE BİR AN İÇİN O DEĞİŞİM BELKİDE OLUR DİYE DÜŞÜNÜYOR İNSAN... İYİ BİR SENARYO ARIYORSANIZ GİTMEYİN AMA GÖRSELLİK VE GUY PEARCE YETERLİ FİLMİ İZLEMEK İÇİN...
bence şimdiye kadar izlediğim en iyi beş film arasında görüyorum konu ve kalite olarak bir söz diyemiyorum defalarca izleyim ve vazgeçilmezlerimden biri 10 üzerinden 9 veririm
bence mükemmel bir film izlenmeye değer. hem sürükleyici ve inanılmaz bir tat veriyor insana. içinde bilim/kurgu, macera, duygusallık ne ararsanız var. filmi keyifle sıkılmadan izleyebilirsiniz.
film çok güzel olmasada fena değildi.yaratıkların suratları liderlerinin makyajı her ne kadar ii olmuşsada maalesef korkutucu olmamış.birde ayın dünyaya düşme sahnesi kısa olmasına rağmen gerçekten muhteşemdi.gelecekte böyle bir şeyin olması kimsenin aklına gelmezdi ama sağolsun senaryoyu yazan adam bunuda düşünmüş
Tek kelimeyle sürükleyici... kusursuz bir film aynı zamanda Film hakikaten baş yapıt ... çok az kusur olsada.. filmin hikayesi bu noksanlıkları tamamen kapatmış ..
filmin gelecek senaryosu beni gercekten cok sasırttı.Mantık hatası bulmak mümkün degil en ince ayrıntısına kadar kurgulanmış.Klasik zaman yolculuğu filminin ötesinde bir yere konulmalı. Kısacası etkileyici bir film...10/10
filmi genel olarak beğendim. arkadaşların neden beğenmediğini anlamış değilim. kimisi senaryonun kötülüğünden bahsetmiş.bilim kurgu filminde senaryo aramak kadar saçma bir şey olamaz herhalde aramızda kendini sinema yazarı zannedenler var. hatta ileri gidip film korkutmuyor diyenler bile olmuş pes doğrusu. filmin sonuna gelince siz tüm olacakları bilmenize rağmen geçmişte yaşayıp kendinizi avuturmuydunuz . 800.000 inci yıla gitme hikayeside bence gayet makul çünkü dünya üzerindeki meydana gelen değişikliklşer ancak böyle oluşturulabilirdi. birkaç yıl öteye gitmenin kime ne faydası var. sınırlarda yaşayan hayel gücü yoksunu arkadaşlar herhalde çoğunlukta
Çok önceden izlemiştim, dün tekrar izleme fırsatım oldu ve daha iyi idrak ettim doğal olarak (: Mekân uygulamaları gerçekten başarılıydı. Gerek 800.000 sene sonrası insanların barındığı yerler(ışığın gücünün kullanımı açısından, görsel açıdan vs.), başkalaşmış ırkın yaşadığı yeraltındaki mekân da çok iyiydi. Gerçekten normal bir insanın kendi istğiyle girip de deneyimlemek istemeyeceği bir yerdi. Konu olarak bazı saçmalıkları vardı esasında filmin ama bu tip fantastik öğeleri barındıran filmleri severim (: Beğendim. 10/7
Film güzel ancak bence çok büyük mantık hatası var.İlk başta sevgilisini kurtarmak için geçmişe gidiyor geleceği değiştirmek için, ancak bakıyorki olaylar değişmiyor, sonra 800.000 yıl sonraya gidiyor bakıyor insanoğlu av olmuş bunu değiştirmeye çalışıyor, sevgilisi illa ölecek buna görede insanoğlu av olmaya devam edecek yani boşuna gelecekte insanoğlunu kurtarmaya çalışmıyor mu? :q
bu filmde pek çok güzel konu var ama çogu zaman filmde ne oldugunu anlayamıyorsunuz filmin sonu yok bence adam 800.000 küsürlü bir yılda kalıyor bilmedigi bir yaşamla bence giilmez ben gittim paramada yazık oldu açıkçası