bayram57
9 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Ben hep derim. Fincherin tek iyi filmi Oyundur diye. Sadece Panik Odasında değil, Oyun hariç tüm filmlerinde aşırı derecede mantıkdışı muammalar sürüyle. Denizde kum, Fincherde mantıkdışı film. Oyun hariç. 10/4
Çok büyük bir vakit kaybı.Ne oyunculuk adına ne de senaryo adına birşey var.Üstte filmin konusu hakkında yazılanları oku ve soranlara da ben o filmi izledim vasattı filan dersin..
6/10.. Ne odaymış be abi.. gerilim vermesine veriyo film ama senaryo çokta sağlam değil.. Bu arada Alacakaranlık filminin Bellası buradaki küçük kızmış.. Eskiden daha iyi oynuyomuş yav.:)
arkadaslar filmi izledim....kısaca sunu söyleyeceğim 1) boş zamanınız coksa izlenebilecek bir film 2)hikayede kopukluklar var ve tam olarak hikaye anlasılamıyor 3)filmin en büyük eksisi oyuncu kadrosunun 5 kisi ile sınırlandırılıp sadece bir evde gecmesi(zaman zaman sıkıcı olabiliyor) dediğim gibi hoş ama klasik olmaktan uzak bir film
Kendi alaninda oldukca basarili bir film. Gerilim sahnelerinde insan kendini filmden ayiramiyor ve muthis bir heyecan ve merak basliyor; hatta bir ara 'hadi cabuk ol be kadin, hadi!' der gibi oldum. Senaryo genel itibariyle oldukca basarili ve surukleyici ama bazi noktalarda aksilikler ve gecikmeler o kadar vuku buluyor ki olmaz artik diyorsunuz. Tam bir gerilim filmi, gerilmek ve heyecanlanmak istiyorsaniz, izleyim derim...
Filmi izlemeden önce filmin biraz vasat olduğunu duymuştum o yüzden çok birşey beklemeden izledim ve memnun kaldım.sürükleyici heycanlı oyunculukları iyi...bir gerilim filmin taşıması gereken tüm özellikler var bir başyapıt değil ama kesinlikle izlenildiğinde pişman olunmayacak bir film
fincher en sevdiğim yönetmenlerden ve judie foster en sevdiğim oyunculardan olmasına karşın film bana göre tam bi hayal kırıklığı. senaryo berbat pek çok mantıksızlık var. kamera kullanım teknikleri en önemli artısı. en fazla 5.5, 6 puan alır.
Gerilim filmlerine göre farklı bir senaryosu olmasına rağmen çok sürükleyici bir konusu yok.Ama Jodie Foster ın oyunculuğuna hayranım ve bu filmde de yanıltmıyor sizi.Bu kadına "güçlü kadın" rolleri cok yakısıyor.Bu filmi beğenenlere "uçuş planı" nı tavsiye ederim orda da benzer bir rolde fakat o filmin konusu cok daha güzel.
bir gerilim filminden bekleneni veren heyecanla izlenen bir film david finchern diğer filmlerinin yanında sönük kalsa da vakit geçirmek için güzel bir seçim
Korku türünde bir filmden ne bekleniyorsa başarmış. Ki hani klasik korku öğelerinden, iyi hırsız kötü hırsız(iyi polis kötü polis vesaire) basmakalıbından sıyrılamadığı gibi eleştiriler vardı. Ne olmasını bekliyoruz ki ? Elbette olacak bu tür genel öğeler. Hadise bunları nasıl kullandığındır. Başarılı olmakla beraber, çok da farklılaşamayan bir korku filmi diye düşünüyorum. 7/10
David Fincherın adı olmasa çok övülecek filim. Söz konusu kişi, Se7en, The Game, Fight Clup gibi filimleri yönetince biraz hayal krıklığı yaşatıyor. Ama filimi gösterime girdiği zamanlar sinema atmosferinde hissettiğim için beni hala en çok gerebilen filimlerdendir!