KaliteTAKİP
2 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
Beğenerek izlediğim bir film oldu.Abd ordusunun başka ülkelerde yaptığı katliamlara nasıl kılıf bulduğunu fazla derinlere inmemesine rağmen anlatmaya çalışmış.Filmde fazla aksiyon yok.Fakat gerilim 115 dakika boyunca eksik olmuyor.Morgan Freeman ın oyunculuğundan bahsetmeye gerek yok.Ashley Judd da canlandırdığı başarılı avukat rolünde gayet iyiydi.Ama özellikle Amanda Peet e bayıldım.Çok sempatik ve çok güzeldi.Imdb puanına aldırmayın bu türden izlediğimiz birçok filmden daha iyi bir film tavsiye ederim pişman olmazsınız iyi seyirler...
dava filmlerini hep zevkle izlemişimdir. bu film de hoştu ama konu daha güzel anlatılabilirdi, yani askerlerin görevdeyken yaptıklarını gösteren sahneleri pek beğenmedim ama Morgan Freeman’ın oyunculuğuna kıyamadığım için iyi puan verdim.
morgan freeman bi filmde az da olsa rol almışsa, kaçırmamak gerekir.. bi amistad kadar başarılı olmasa da izlenicek düzeyde bi film.. ama gerilim değil :)
orta halli bir film.chow chow un da dediği gibi herşey iyi ama filmin finali içinizdeki bütün iyi düşünceleri alıp götürüyor.ne gerek vardı yani adam kurtulmuşken bitmeliydi bence.filmde ashley judd un peerformansı hiçte gerçekçi değildi ve vasattı.filmi götüren usta oyuncu morgan freeman ve ilerde en az onun kadar iyi olacak olan jim caviezel dı.sonuçta bu filme gitmesenizde bir şey kaçırmazsınız.
bence oldukça sürükleyici bi film.insan bu filmi izlerken sonunda ne olacağını keşfetmeye çalışıyo,yani kendi kafanızda senaryo yazıyosunuz ama film sizin beklediğiniz şekilde gelişmiyo.bence çok iyi bi film olmuş.hayatınıza biraz action katmak için bu filmi izlemenizi tavsiye ederim :)) zaten morgan freeman da başrol oyuncusu.bi filmden daha ne beklersiniz ki ;)))
www.didaktik.cjb.net KİSS THE GIRLS FİLMİNİ BEĞENMEMİŞTİM AMA BU FİLM ONA GÖRE FENA DEĞİLDİ. SANIRIM ASHLEY JUDD-MORGAN FREEMAN BİR FİLM DAHA ÇEKERSE DAHA DA BAŞARILI OLACAK, GİDİŞAT ONU GÖSTERİYOR.
Bir Filmde Morgan freeman varsa mutLaka İzLeniLebiLir fiLm demektir..Bu adamın aktörLüğüne Hastayım doğrusu.Onun adını gördüğüm fiLmleri düşünmeden izLiyorum =)