anladık güzel filmde bir baş yapıt gibi bu kadar yüksek puanlık bir film değil tamamen show üzerine hareketli bir film başka birşeyi yok. en fazla 7/10
Birden çok kez izlemiş olmama rağmen Hızlı ve Öfkeliyi her izleyişimde ayrı bir tad alıyoum ve filmin başka beğendiğim bir yönünü daha keşfediyorum.Benim gibi sizde arabalara meraklıysanız kesinlikle izlemelisiniz ve film zaten gerek müzikler,gerek oyunculuklar,gerekse de yarışlar ve aksiyon sahneleri ile izleyenleri büyülüyor ve alkışı hak ediyor.Özellikle dediğim gibi arabalara biraz da olsa meraklıysanız mutlaka izleyin...
vin diesel ve paul walker bu filmin tekrar çekimi için bir araya geliyor film 2009 yılında gösterime girecek yönetmeni jutin lin daha fazla bilgi almak isteyen ya da filmden fotoğraf karelerine bakmak isteyen www.imdb.comu ziyaret etsin
Arabalar ve yarış konusu ele alındığında çekilmiş en güzel filmlerden biri olduğu kesin..Senaryo ise oldukça basit,oyunculuklarda vasat denebilir..10/8