ajanlıkla ilgili izlediğim en iyi filmlerden birisidir zaten al pacino ve colin ferral rollerinin haklarını vermişler izlemediyseniz bence kazçırmayın...
Konusu bana çok etkileyici göründü ama film daha iyi olabilirdi filmin bitişini çok beğendim diyebilirim Colin Farrell rolünün hakkını fazlasıyla vermiş sonuç olarak izlenmeye değer bir film en azından Al Pacıno nun hatrına...
alpacıno benim ilahım ve gelecek vaadeden colın farel gercekten fılmden daha fazlasını beklıorsunuz ama senaryo kurgusu ılk bolumde cok agırr sadece artık alpacınonun sesını dınler oluyorsunuz 2 yarıda fılm toparlamaya calısıor fınalde sarsmaya calısıor ama genele vurursak bu fılm ızlenebılecek ama klasıkler arasında yer bulamıyacak pacınonun nadır fılımlerınden bıtanesiii
Valla çok deli bi film. İzlemeyenler çok şey kaybetti. Hemen izlesinler. Colin ve Al Pacino filmi sürükleyip götrmüşler.Briget Moynahan (layla) da bu ikiliye iyi uyum sağlamış. Yönetmen de iyi kullanmış Colin i , her türlü izledik adamı sağolsun. Filmin sonu da çok karışık bitti Aynı içindeki bi söz gibi.**Hiçbir şey göründüğü gibi değildir.** 7/10
Filmden beklediğimi alamadım, iki kırılma noktasındaki tahminlerim doğru çıkınca çokda keyif almadım. Birde cia propagandası ve en büyük biziz mesajlarını gördükçe filmden soğuyor izleyici. İzlemeyen çok şey kaçırmaz bence
Al Pacino ve Colin Farrell olmasa izlemeyenin fazla bi şey kaybetmeyeceği film,bu ikilinin güçlü oyunculuğuyla bi yerlere geliyor.Sonu bir çok yerde ’’sürpriz’’ diye geçse de aksiyon filmlerine alışkın izleyiciler rahatlıkla tahmin edebilir filmin finalini. 6/10
Al Pacino hatırına seyredilebilir bir film. Vasatın üstünde. Ortada farklı bir senaryo varmış gibi duruyor ya da izleyiciye bu hissettirilmeye çalışılıyor ama malesef özgünlük yok; yani vermek istediklerini verememişler. Sanırım izleyen çoğu kişi benim gibi farklı bir final hayal etmiştir. Finali etkileyici bulmadım. 6/10. Vasat üstü
al pacino olmasaydı film kendini kurtaramazdı.ben filmi çok basit buldum.ama al pacino kesinlikle mükemmel bir oyuncu olduğunu yine kanıtladı.ben filmi beğenmedim ama film sonunda bende etki bırakan sadece al pacino olmuştu.onun dışında film çok boştu bence