Sadakatsiz
    Sadakatsiz hakkında görüşlerin ?

kingishere
    kingishere

3 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    'anı yaşamak' sadece o anı yaşamak bı sonrakı gunu düşünmeden ve ardından gelen pişmanlık... çok iyi anlatılmış ===>sevdım bunu
    passive-aggressive
    passive-aggressive

13 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Aldatma üzerine güzel bir film,senaryo çok çarpıcı olmasa da aslında çok gerçekçi.Yalnız aldatılması üzerine Richard Gere in verdiği tepki bence ilginçti,ve aslında bir anlık bir kendini kaybetmenin sonucu olduğunu da görüyoruz.yalnız sevgilisinin ölüm sahnesi müthişti sanki o kanlar sıcak sıcak benim yüzüme döküldü.
    Esteban-2
    Esteban-2

9 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Diane Lane oscardan daha fazlasını hak etmiş.Oyunculuğuna hayran kaldım.ödüllendirilmemesi üzücü.Erkekleri gölgede bırakan müthiş bir oyunculuk sergilemiş kadın...Güzel bir film.
    serkantekin242
    serkantekin242

6 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    harika bir film izlemenizi tavsiye ederim büyülendim
    mehtap6
    mehtap6

31 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Aldatma üzerine bir film tabiki ama cok fazla heyecan oldugunu söyleyemem.Ama oyunculu guzel erotik sahnelerde gayet başarılı..
    darklovedmt
    darklovedmt

30 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    ben açıkçası çok başarılı bulmadım filmi beklediğiminde altında çıktı bence kötü
    anlatici-club
    anlatici-club

2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    aldatma üzreine yapılmış en vurucu filmm o akdar mutlu giden bir aile yaşamından sonra arzularının esiri olan ve sonra saplantı haline gelen bir duygu çok ii aktarılmışş oyuncularda çok başarılıı kesinlikle tavsiye edilirr
    yelizhayko
    yelizhayko

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    sürükleyici bir film, oyunculuk muhteşem +filmin sonlarında az da olsa duygulandım.tv de izlenmemesi gereken bir film dvd de izlenmesini tavsiye ederim.
    hilaltugcfl
    hilaltugcfl

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Filmde Diane'nın oyunculuğu, özellikle içindeki şehvetli duygularına engel olamayışını canlandırışı güzel ama sıradan bir konu, sıradan bir son.İzlemeye değer diyemiyeceğim eper sırf aldatılma üzerine bişe isterseniz.
    rahimebati
    rahimebati

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    richard gere beni hayal kırıklığına uğrattı. Film çok zevksiz geldi. Olay basitti ve oyuncular filme yeteri kadar ısınamamış gibiydiler. Aldatma konulu bir film daha iyi bir senaryo eşliğinde yazılabilirdi şahsen..
    constantine-2
    constantine-2

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    uzun zamandır izlemek istediğim bi filmdi. muhteşem değil belki ama güzel filmdi. diane lane için söylecek söz bulamıyorum, gerçekten harikaydı. dublajlı seyretmeme rağmen bu kadar etkilendiysem orjinal izleyince kim bilir nolurdu. oscar'a aday gösterilmiş olmasına şaşırmamalı. richard gere da gerçekten çok başarılıydı. aldatılan eşin ruh halini başarıyla yansıtmış, özellikle karısının sevgilisyle olan diyalogları, adama karşı olan tavrı ve hareketleri çok etkileyiciydi. başarılı bir film.
    sezen6348
    sezen6348

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Filmi tv de izledim az önce.Fazla girdaplara girmeden gayet sade bir dille kurgulanmış ismi gereyi konusunu gayet başarılı şekilde işleyen bir filmdi.Dram olsun romantik komedi olsun bu tarz aile içinde geçen rollerin biçilmiş kaftanı olan Rıchard Gere in filmdeki performansına diyecek yok elbette ama bana göre D.Lane sadakatsiz eş Connie rolünde fazlasıyla mükemmeldi.
    izlenesi harika bir dram-film.....
    deep-merve-chad
    deep-merve-chad

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    çok gzl bi film muhteşem değil ama çok gzl oyunculuk ve senaryo gayet yerindeydi
    drema
    drema

8 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    Diana Lane... Diana Lane... Diana Lane...
    Bazı kadınlar aşık olunsun diye yaratılmıştır tanrı tarafından... Tanrı boş zamanlarını özel olarak bu kadınları yaratmaya ayırmış, tüm hünerini konuşturarak dünyaya armağan etmiştir onları... ve aşık olunan herkes gibi onlar da kusursuz değil, hatta gerçek aşkın yanından bile geçemeyenlere oranla çok daha kusurludurlar.
    Yağmur yağarken o fırtınanın altında cebelleşirken halindeki çekiciliğe, adamın sek isteğine karşı koyarken kendi seks isteğine karşı koyamamasındaki tutkulu çelişkiye, tuvalette duvara dayalı şekilde sevişirlerken çıkardığı seslere ve yüzündeki ifadeye, ilk sevişmelerinin ardından metroda tekrar boşalmasına neden olan, hem özellikle hatırlamak için çaba sarfettiği hem de hatırladığında ona acı veren sahnedeki rol yeteneğine hayran olmamak mümkün değil Diana Lane'in... O bu filmdeki kadınlığı, açlığı, tokluğu, sadakati, sadakatsizliği, güzelliği, kusurluluğu, zarafeti, seksiliği birleştirdiği oyunculuğuyla hem Richard Gere'i hem Oliver Martinez'i hem de Adrian Lyne'ı ezip geçmiş hiç acımadan.
    Aldattığı halde terkedilmeyen çok erkek vardır, çünkü kadınlar bu konularda biraz da riyakar davranıp, çoğu zaman ekonomik bağımsızlıkları olmadığından dolayı (ki bu yüzden ALiYe koca bir yalandır) birlikte oldukları erkeği terketmezler. Ama aldattığı halde terkedilmeyen kadın yoktur. Çünkü erkekler aşkta kadınla kadar çıkarcı ve hesaolı değillerdir ve hesap yapmaz, acımaz, düşünmez, tereddüt etmezler aldatanı terkederken..
    İşte Diana Lane... aldattığı halde terkedilmesi zor kadınlardan biri. Hem Lane olarak, hem filmdeki Connie olarak öyle.
    Ama terkedilemese de, yani bir sayfaya ilk satır yazılıp, yeni bir yola çıkıldığında, acaba bir yerde öylece durur... Yine de bir yerde takılır kalırsınız.
    chakal2606
    chakal2606

1 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    seven masum bir adam ve aldatan bir kadın..mustafa hakkında herşey de bi replik vardı:nedeni niçini yoktur..evet aldatmanın nedeni niçini olmaz..bu dünyaya sadece bir kez geliriz ve birçok konuda olduğu gibi bu konuda da iki yoldan birini seçeriz..ya şerefimizle namusumuzla bir ömür boyu yaşarız..ya da tam tersi..bunun nedeni niçini olmaz..insanın içinde biter,ama unutmamak gerekir ki ikinci yolu seçenlerin hayatı da mutlaka bu dünyada da cehenneme döner..kısaca filmi özetlemiş olayım..siz de izlemiş kadar olun böylece..