Saatler

sulod
sulod

12 Mart 2003 tarihinde eklendi
Altıncı histen sonra moda olan filmin sonunda şok etme bu filmde de var (solaristede vardı) ama altıncı his kadar başarılı değil film bu filmi zamanımın bol olduğu bi vakitte izledim önce vaybe güzel filmmiş dedim ama etkisi kısa sürdü filmin sadece sonu güzel ama izlemeye değmez boşverin izlemeyin hiçbişey kaybetmezsiniz
banadolu
banadolu

13 Nisan 2003 tarihinde eklendi
tipler o kadar garipti ki!filmin artısı olarak müziklerini ve her an bişey olacakmış hissi veren konusunu verebilirim ama bişey olmuyor!
Aslıhan Gayyurhan
Aslıhan Gayyurhan

8 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
Bu film intihara teşvik ediyor insanı. Bu bakımdan pek beğendiğimi söyleyemem. Nicole, Julianne,Meryl ve Ed müthiş performans sergilemişler o başka :)
iste-budur
iste-budur

26 Şubat 2007 tarihinde eklendi
virginia woolf ve diğer iki karakter bende derin bir etki yaratmamış olacakki the hours'u izledikten sorna nicole kidman'a gelecek olan oscar dışında hiçbir şey düşünmedim-ki gelmişti zaten-.yani ne desem boş.müptelası olmadığım bir film.ama bir bakılması gerek.en azından bir film içerisinde "bu kadının nicole kidman olduğundan emin misin?" sorusunu 100 kere sormak için.
teo-17
teo-17

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Şıkıcı kocaların kadınlar için hayattan kaçmak için haklı bir sebep olduğunu gösteren güzel bir film.....8/10
Shattered-Glass
Shattered-Glass

19 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
braille ben senin ne dediğini anladım zaten bu yüzden fanatizme ebediyyen karşıyım.
darklovedmt
darklovedmt

24 Mart 2007 tarihinde eklendi
oyuncularda filmde herşey gayet iyi başarılı fazla söze gerek yok film kendini belli ediyo zaten
snowman72
snowman72

22 Ocak 2003 tarihinde eklendi
sağlam bir oyuncu kadrosu ve sağlam bir senaryo var ortada sanırım.izlenmeli.
seliria
seliria

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Yaşamdan kaçarak huzur bulamazsın. Saatler Nicole Kidman'ın canlandırdığı karakteri iyi taşıyabilmesinin yanında abartısız anlatımıyla da öne çıkan bir film...
walkabout-2
walkabout-2

28 Mart 2003 tarihinde eklendi
'Fşlmde anlatılan 3 kadın aslında tek bir kadını oluşturuyor yani wirginia woolf u anlatıyor'İlginç bir yorum. Biraz açarsan belki ne demek istediğini anlarız böyle bir lafla.hatırlatma: wirginia deil virginia. Ayrıca noktalama işaretleri ile imla kurallarına dikkat etmeye artık başlasan diyorum...
ahmet-ertan
ahmet-ertan

13 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten boş bir film değil.Bana biraz Magnolia filmini anımsattı ama tabii ki konusu bambaşka ve Kidman oynamış olduğu karakteri çok iyi yansıtmış.
LLORANDO
LLORANDO

8 Ocak 2011 tarihinde eklendi
"Always giving parties to cover the silence"
e-dione
e-dione

31 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
kadın intihara karar verip otele kendini attığı sırada yükselen suların benı uyuşturması...bilmiyorum üç kadın üçü de mutsuz.ve filmin damıtıp bize ulaştırdığı tek şey kadınların mutsuzluğu.
canavar-cocuk-53
canavar-cocuk-53

11 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Bencede çok etkileyici ve sarsıcı bi yapıt ama şimdiden söyleyeyim bu film herkeze göre kesinlikle değil çünkü filmin ağır giden havasından sıklan olarbilir şahsen ben sıkılmadım ama şimdiden diyeyim Nicole Kidamn'ın oyunculuğu Kusursuz ve filmde çok güzel olunca...!!!9/10!u hakeden bi başyapıt
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
tek keLimeyLe muhtesem bir fiLm...