bu film anlatılmak isteni hem senaryoya hemde oyuna çok iyi dökülmüş. oyuncular süper. senaryo süper. kurgu süper. sonunda sizi iki kez şaşırtıyor. resmen dağılıyorsunuz. dram yanı oldukça ağır. bir fikri savunmanın son haddini gösteriyor film. iftiraya uğramanın ne kadar kolay olduğunu ancak işin içinden sıyrılmanın hiçde kolay olmadığını anlatıyor. film çok etkileyici.
İzlemekte çok geç kaldığım bir başyapıt. Kaliteli oyuncuların müthiş performansları, filmin akıcılığı, kurgusu, konusu, verilen mesajlar, detaylardaki incelikler, etkileyicilik ve izleyiciyi gerçekten de derinden vuran harikulade bir son! Şu ana kadar izlediğim en iyi 5 film arasına rahatlıkla girdi. Bu başyapıtı ölmeden önce mutlaka ama mutlaka görün. 10/10
david gale i yasiyorsunuz sanki izlerken. spacey o kadar basarili yani.winslet in jest ve mimikleri her zamanki gibi gercekci.senaryo guzel, matruska gibi bir karenin icinden baska bir kare cikiyor.tavsiye edilir.
Bugüne kadar izlediğim en güzel filmlerden biri..Temposu ağır gibi görünsede bu sizi korkutmasın izleyin pişman olmayacaksınız.Süpriz finali ise sizi oturduğunuz yere çivileyecek..Oyunculuklar da dört dörtlüktü..Kısacası bu filme 10 üzerinden 10 vermemek haksızlık olur..
bu filmle birlikte kevin spacey e karşı büyük bi hayranlık duymaya başladım..film süper,oyunculuk süper...ayrıca kate winslet bu filmde kendini daha ii kanıtlamış..kesinlikle izlenmesi gereken bi film!...
En sevdiğim filmlerden biridir bu film. Zaten izleyip de beğenmeyenin çıkacağını hiç zannetmiyorum. Senaryo gerçekten çok dahice, filmin sonunu defalarca izlediğim halde şoktan çıkamamıştım. Kevin Spacey ve Kate Winslet’a olan hayranlığım bu filmle tavan yaptı. 10/10
Filmi soluksuz izledim o kadar sürükleyici bir sekılde anlatılmıs kı.Ve vermek ıstedığı mesajı da gayet etkılı bır bıcımde vermıs.Kevin Spacey hayranları da asla hayal kırıklığını uğramıycak her zamankı gibi çok ii.
İdealleri uğruna hayatlarından vazgeçen 2 insanın akılalmaz hikayesini anlatıyor film.Etkilenmemenin asla mümkün olmadığı bir konu.Kevin Spacey ve Kate Winslet kusursuz oynamışlar. Özelliklede benim gibi vurucu son ile biten filmleri seviyosanız bu filmi mutlaka izleyin.10/10