Macera dolu,izlemesi keyifli,düz senaryolu bir film zaten tv de denk gelmeyen pek yoktur herhalde dwayne johnson'un oyunculuğuyla tavan yaptığı filmdir aynı zamanda
Filmi ikinci izleyişim. Dwayne "Rock" Johnson filmin en dominant karakteri olan Mathayus rolünda gayet başarılı idi. Ona Kelly Hu egzotik güzelliği ile iyi eşlik etmiş. Kötü karakter Memnon'u ise Steven Brand oynuyor. Senaryo fazla detaylı değil. Ama eğlenmek ve güzel bir macera filmi izlemek için birebir.
bence çok başarılı ve oldukça eğlenceli bir filmdi...ben daha ilk çıktığında sinemada izlemiştim yorum biraz geç oldu ama hatırladığım kadarıyla acaip beğenmiştim..
filmin güzel aksiyon sahneleri var ama bu kadar düz bir senaryo olması beni şaşırttı doğrusu bu film daha güzel ve etkileyici yapılabilirdi ama onun yerine kolay olan yol seçilmiş ve bol bol aksiyon sahneleri koyularak mantık ve kalite geriye alıtmış.izlerseniz canınız sıkılmaz ama daha fazlasını beklemeyin...
Aksiyonseverler sıkılmadan izleyeceklerdir ama orta karar bir film.Filmi bu seviyeye getiren de Chuck Russell’ın becerisi.Yoksa pekala kötü bir film izleyebilirdik.
mumyanın kötü bi kopyası,böyle filmler moda oldu zaten.bi güçlü adam yanında da salağın biri,filmin tüm mizah unsurları bu adamdan çıkıyor,bi tane kadın;kahramanımız aşık oluyor,onun için herşeyi yapıyor vs.