Açıkçası beğendiğim gibi çıkmadı. Sırf sinepuan iyi diye seyrettiğim filmin türü komedi/romantik olmasına rağmen, filmde ne doğru dürüst komiklik var ne de romantik bir öğe... Ne diyeyim tavsiye etmiyorum. Seyretmeseniz de olur.
UNINHIBITED,UNCENSORED,UNMARRIEDBridget Jones un günlüğü günlük hayatımızda karşılaştığımız sorunların hepsinin birleşiminden oluşmuş bir film.İngilterenin soğuk atmosferinden oluşan yapıtta ingiliz bir aktris yerine bridget jonesu Amerikalı Renée Zelwegerin oynayacağı açıklamaları üzerine itiraz eden haylkırıklığı yaşayan ingilizlerin ingiliz şivesini iyi kopyalayan,rolü için azımsanamayacak kadar kilo alan ve bridget jones karakterine hakikaten başarılı bir şekilde hayt veren ünlü aktris ingilizlerin bu önyargılarını ağzına tıkamış doğrusu...Film hakikaten güzel başarılı bir yapım atmosferi inandırıcı sizi daha ilk dakikada kendine bağlıyor.Oyunculuklar başarılı.Filmin müziklerine değinilmeden geçilmez filmin aralarına serpiştirilen şarkı sözleri o kadar yerli yerinde ki sanki filmin kotalrı gibi duruyor...Boş bir filmde değil kendinizi karakterlerle özdeşleştirebiliyorsunuz birşeyler çıkarılabilecek belki kendinizi yargılayabileceğiniz bir film.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Bol sinemalı günler