Bridget Jones’un Günlüğü
    3,9
    Bridget Jones’un Günlüğü hakkında görüşlerin ?

handanunal
    handanunal

1 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
    FİLMİ BUGÜN DİVXDEN İZLEDİM.RENEE ZELLWEGER ÇOK İYİ BİR İŞ BAŞARMIŞ.FİLMİN HAKKINI VERMİŞ.İKİNCİSİNDE KESİN SİNEMADA İZLEYECEĞİM
    roxtonfan
    roxtonfan

5 Ocak 2004 tarihinde eklendi
    Birbirinden iyi oyuncular,mükemmel senaryo,süper müzikler.Daha saymamı istermisiniz?????
    bluesnake
    bluesnake

9 Nisan 2003 tarihinde eklendi
    Açıkçası beğendiğim gibi çıkmadı. Sırf sinepuan iyi diye seyrettiğim filmin türü komedi/romantik olmasına rağmen, filmde ne doğru dürüst komiklik var ne de romantik bir öğe... Ne diyeyim tavsiye etmiyorum. Seyretmeseniz de olur.
    sulod
    sulod

21 Şubat 2003 tarihinde eklendi
    ne iyi ne kötü renee zellweger in oyunu güzeldi başkada bi numara yok filmde kadınlar için olduğunu düşünüyorum Ally mc beal gibi
    sena-cos
    sena-cos

23 Aralık 2001 tarihinde eklendi
    müzikleri müthişti ve konu tam bana hitap ediyordu
    kruvasan
    kruvasan

3 Kasım 2001 tarihinde eklendi
    UNINHIBITED,UNCENSORED,UNMARRIEDBridget Jones un günlüğü günlük hayatımızda karşılaştığımız sorunların hepsinin birleşiminden oluşmuş bir film.İngilterenin soğuk atmosferinden oluşan yapıtta ingiliz bir aktris yerine bridget jonesu Amerikalı Renée Zelwegerin oynayacağı açıklamaları üzerine itiraz eden haylkırıklığı yaşayan ingilizlerin ingiliz şivesini iyi kopyalayan,rolü için azımsanamayacak kadar kilo alan ve bridget jones karakterine hakikaten başarılı bir şekilde hayt veren ünlü aktris ingilizlerin bu önyargılarını ağzına tıkamış doğrusu...Film hakikaten güzel başarılı bir yapım atmosferi inandırıcı sizi daha ilk dakikada kendine bağlıyor.Oyunculuklar başarılı.Filmin müziklerine değinilmeden geçilmez filmin aralarına serpiştirilen şarkı sözleri o kadar yerli yerinde ki sanki filmin kotalrı gibi duruyor...Boş bir filmde değil kendinizi karakterlerle özdeşleştirebiliyorsunuz birşeyler çıkarılabilecek belki kendinizi yargılayabileceğiniz bir film.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Bol sinemalı günler