kalpsiz
10 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bazı izleyiciler film için vasat demişler, saygı duyuyorum herkesin kişisel görüşüdür tabi ama bu filme vasat demek biraz acımasızca. Türünün neredeyse tek örneğidir ve çok çarpıcı bir filmdir. Bence herkesin izlemesi gereken bir başyapıttır.
Ne denilebilirki cumleler dahi dayanmaz ya hani bazı filmlere yani film şöyleydi diyemessin..Onun gibi işte inanılmaz bi senaryo we yonetmenlik...Tam puan
hayatımda izlediğim en iyi film esaretin bedilidir.birçok filmden etkilenirim ama etkilendiğim her filmi kafamdaki top 10 sokmam bunu izledikten sonra 1.mi 2.mi olacak diye çok düşündüm.herkes izlemeli.müthiş ötesi bir film.insana inanılmaz bir cesaret aşılıyor.10 numara olmuş.bu filmi beyenmeyen bilmiyorum nasıl bir ruh haline sahiptir.
"akıl ve yürek bağlılığı simgeliyen bir yapı inşa ediyor itiat yerine onlara öz saygıyı veriyor genaral kendine yeni bir ordu kuruyor." TÜRKÇE SESLENDİRME ÇOK İYİ ETKİLEYİCİ SÖZLER, DİYOLOGLAR VAR "bazıları bu şekilde hatırlanmanın bir asker için utanç verici olduğunu düşünebilir ama bu utanç verici değil ölen askerler adına dikilen en büyük anıtlar mermerden olmaz bunlar denizin ve ormanın derinliklerindedir yabancı topraklardadır toprağa dikilmiş bir silahın üzerinde bir miğfer ve künye vardır Bu o askerin hakkettiği onurdur