klişelerle dolu bir hapishane filmi. ilk hapishane filminizse etkiler . fakat daha önce izlediyseniz hapishane filmi çok sıradan gelicektir. normalde 5/10 ama redford için 6/10
Gerçekten çok sağlam bir filmdi herşeyiyle mükemmel olmuş.Özellikle redford’un oyunculuğu görülmeye değer.İyi bir film izlemek isteyenler son kaleyi izlesinler.9/10
Bir başyapıt olamasa bile eski kale savaşı tekniğini günümüze uyarlayarak,onur üzerine kurulmuş harika bir film.Robert Redford ise 10 numara bi oyunculuk sergilemiş.
Oldum olası bu tip hapishane filmlerinden etkilenmişimdir. Son Kale, tepeden tırnağa her şeyiyle izlenmeyi sonuna kadar hak eden çok sıkı bir seyirlik. Usta oyuncuların göz dolduran performansları, başarılı bir dramın sıkı bir aksiyona dönüşmesi ve görkemli müzikleriyle bir başyapıt niteliğinde.
Kumdan kale Karşılıklı oyunculuklar görmeye değer.Robert Redford'un karşısında mükemmel bir oyunculuk gösterisi James Gandolfini.Akıllara durgunluk verici bir plan.Seyirlik bir aksiyon-savaş filmi.
yenilmiş bir kral kaybedilmiş bir imaparatorlu belkide.. orada hayatını herşeyini yıldızlar(rütbe) için adayan bir adam.. ve hayat hep çarpıtığımız o kaca meydan.. fakat yenilgi yernilgi büyüttüğümüz zaferler vardır hani.. işte böyle bir öykü.. yumruğunu sıkacağın bundan sonra-lı cümlelere başlıyacağın güzel bir yapıt..düş-tadında...