Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?: Kullanıcı yorumları - Sayfa 4
Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
buragi
23 Mart 2010 tarihinde eklendi
filmi unutmuşum bu yüzden 2. kez izledim pek akılda kalan türden bir film değil. eğlenceli bir film türünün diğer örneklerine göre biraz soft bir film zaman geçirmek için ideal.
bu filmi dün izledim ve gercekten eglenceli ve güzel bi film..izlenmeye deger yane matthew la kate gercekten birbirlerine çok yakısmıslar..hayatımda izledigim en iyi komedi romantik filmleri sırasına giriyo yane bu film..10 üzerinden 9 veriyorum..
kaybetmeden önce kazanılması gerektiğini düşündürüyor insana. gerçekten kaybetmenin gerçekten kazanmış olmakla orantılı olduğunu düşünüorsunuz istemeden.. nefretler de bu kadar basit değil sevgiler de.. başarısız bir film..
aşk hiç bukadar eğlenceli elde edilmemiştir eminim.izlerken tekrar aşkı yaşamak yada yeni aşklar elde etmek isteyeceksiniz.aman filmdeki taktikleri uygylamayın,unutmayınki hayat bifilm değil....
İzlerken pişman olmayacağınız bir eylencelik.Bir erkek on günde nasıl kaybedilir bilmem ama bir kızı on günde nasıl kaybedileceğinin kitabını yazdım sanırım
Bu yıl izlediğim en iyi romantik komediydi esprileri çok iyi yakalamışlar tamda erkekdeli etçek şeyleri kullanmışlar bence film çok başarılı fazla tanınmamış oyucuların oynaması mükemmel olmuş zaten kate hudsona almost famoustan beri aşığım.