Çok fazla şey vaat etmeyen ama yinede seyrederken sıkılmayacağınız hafif bir film. Konusu itibariyle klasik romantik komedi. Birbirine çok yakışan güzel ve kariyer peşinde koşan kız ile yakışıklı, çapkın ve yine en az başrol kızımız kadar kariyerine önem veren bir erkek. İkisi de işlerinde yükselebilmek için diğerini bir şekilde kullanıyor.... Ama sonuç malum (romantik komedilerin genelinde olduğu gibi) aşkın zaferi.... Yinede türünün yüzlerce kötü örneğine göre iyi bir eğlencelik....
Çok içten gerçekten,bir arkadaş kendinizden birşeyler bulursanız etkilenirsiz demiş.Aynen öyle düşünüyorum.Marjinal bir ilişki var karşınızda,oldukça eğlenceli.
çok güzel ve eglnceli bir filmdi.Filmdeki çiftte cok başarılıydı.Blöf kısmına sonda değinmeleri gerçekten güzeldi:)Eğer finaLi de beklenmedik bi şekilde olsaydı tam puan alabilirdi.10/9
kaybetmeden önce kazanılması gerektiğini düşündürüyor insana. gerçekten kaybetmenin gerçekten kazanmış olmakla orantılı olduğunu düşünüorsunuz istemeden.. nefretler de bu kadar basit değil sevgiler de.. başarısız bir film..
ben çoooook sevdim , başrol oyuncuları oldukça gzl bi çift olmuşlar bence. kesinlikle vakit kaybı bi film diildi. darısı başımadan sonra matthew i tekrar görmek çok güzeldi , bu adamı çok sevmeye başladım, kate hudson gerçekten çok şeker, özellikle filmi doldurmuş onu rolü başka birinde olsa bu kadar güzel olurmuydu bilmiyorum , bence izleyiin