tamerercig
11 Eylül 2001 tarihinde eklendi
film hakkında öyle uzunca konuşmayı bile gerek görmüyorum..önce aksiyon severleri oldukca memnun edicek bir film...ama benim için çok sıradan ve basit bir film..filmde JOHN TRAVOLTA'ya olan hayranlığım nedeniyle hep beyenme arzusu içindeydim..ama kendimi nekadar kasarsam kasayım bir türlü istediklerimi göremedim...filmin açılışındaki patlama sahnesi ve TRAVOLTA'nın güzel oyunculuğu dışında pek fazla hatırlanacak bir yanı olmadığını düşünüyorum..özellikle en can alıcı sahneleri bekleyen bizler finaldeki o sabun köpüğü gibi 2 dk. 'lık finalden sonra büyük hayal kırıklığına uğradık diyebilirim...bu filme haraket yani aksiyon görmek için gidenlere bir önerim var..ŞEHİR AZİZELERİ tam size göre bir film..baştan sona müthiş bir tempo..kaçırılmaması gereken bir film...
artık efektler matrix vari olmaya başladı heryerde aynı sahneleri görmekten sıkılmaya başladım artık yavaş yavaş.. film çok akıcı değil ve benim şahsen hoşuma gitmeyen bir filmdi ama hatuna hasta olmadım desem yalan olur :)
Bana burdaki yorumlar çok abartı geldi, havada uçuşan birilerini görmedim mesela :) müzkler,efekt,grafik,estetik vb. normal düzeyde.Hacker olayı ilginizi çekiyosa bnim gibi onun için değmez..solucan ne demek bilmeyenlerde filme nasıl tepki verirler bilmiyorum Sonuç olarak beklediğimden kötüydü..