film konu olarak ilginç ve zekice tasarlanmış.ilk izlememde biraz kafam karışmıştı ama bir kaç defa daha izleyince dedimki film yüksek puanı hak ediyor.bu arada john travolta bu filmin başrolüne karizmatik biri olarak cuk oturmuş.
Film süper olmuş.John Travolta oyunculuğunu konuşturmuş.Film gayet akıllıca yapılmış.Her sahnesinde akıl dolu bir film.Oyuncularda professiyonel olunca filmin güzel ve etkileci olmamasıda zor.
Yapım usta oyunculara ve zekice bir olay örgüsüne sahip olsa da, zaman zaman klişelerden kurtulamadığı için bir başyapıt olamıyor. Yine de ara ara fark yaratmayı başardığı için izlenmeyi hak ediyor. 7/10
filmin başlangıcında john travolta'nın sözlerini dinleyince ''oo tamam müthiş bir film izleyeceğiz'' diyorsunuz ama orta seviye bir filmin ötesine geçemiyor.sonunda izleyenler dumur edilmek istenmiş ama bu da pek başarılı olamamış.
bu film çok zevkle izlediğim filmlerden bu filmdeki patlama sahnesini hiç bir filmdede görmedim bu kadar süper patlama sahnesi olamaz ve mantıklı bi filmde yapmışlar bravo tebrikler:) ellerine sağlık teşekkürler...
filmin açılışındaki patlama sahnesi çekimi gerçekten müthiş 360 derece dönen bir camera size tüm olayı çok güzel aktarıyor. fakat gerisi için aynı şeyi söyleyemem , kötü bir film.
Bence mükemmel bir film!Hugh Jackman ın oyuculuğu müthiş öyle süper bi sonla bittikten sonra kesinlikle 2.si çekilmesi gerekir dediğim ender filmlerden biri!!!
Yaw iyi film diyelim. İzlediğim zaman beni ekrana kitlediğini iyi biliyorum. hele de böylesi bir kadroyu arşivlemek her zaman nasip olmaz. Türünün en iyilerinden diyorum. 9/10
Bu film benim en sevdiğim 10 film arasında diyebilirim.Gerçekten çok hoş bi film.John Travolta yı bu filmle sevmiştim.Oyuncular zaten mükemmel.Yani bi an bile sıkılmadan izleyebileceğiniz harika bi film.İzlemeyenler mutlaka izlesin.10/10