Kod Adı Kılıçbalığı
    4,2
    Kod Adı Kılıçbalığı hakkında görüşlerin ?

cenkmutlu
    cenkmutlu

8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Beklediğimden güzeldi, Travoltanın son filmlerini beğenmesem de bu güzeldi..izleyin..
    Fahri07
    Fahri07

20 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    film konu olarak ilginç ve zekice tasarlanmış.ilk izlememde biraz kafam karışmıştı ama bir kaç defa daha izleyince dedimki film yüksek puanı hak ediyor.bu arada john travolta bu filmin başrolüne karizmatik biri olarak cuk oturmuş.
    constantine508
    constantine508

27 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    Size Matrixi anımsatacak bir film. Kurgu,müzik,görsellik harika! 10/10
    erdi1990-kasparov
    erdi1990-kasparov

13 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    Film süper olmuş.John Travolta oyunculuğunu konuşturmuş.Film gayet akıllıca yapılmış.Her sahnesinde akıl dolu bir film.Oyuncularda professiyonel olunca filmin güzel ve etkileci olmamasıda zor.
    atakanozruh
    atakanozruh

23 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Yapım usta oyunculara ve zekice bir olay örgüsüne sahip olsa da, zaman zaman klişelerden kurtulamadığı için bir başyapıt olamıyor. Yine de ara ara fark yaratmayı başardığı için izlenmeyi hak ediyor. 7/10
    solid-snake37
    solid-snake37

22 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    filmin başlangıcında john travolta'nın sözlerini dinleyince ''oo tamam müthiş bir film izleyeceğiz'' diyorsunuz ama orta seviye bir filmin ötesine geçemiyor.sonunda izleyenler dumur edilmek istenmiş ama bu da pek başarılı olamamış.
    karizmatik062915
    karizmatik062915

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    bu film çok zevkle izlediğim filmlerden bu filmdeki patlama sahnesini hiç bir filmdede görmedim bu kadar süper patlama sahnesi olamaz ve mantıklı bi filmde yapmışlar bravo tebrikler:) ellerine sağlık teşekkürler...
    hakan8008
    hakan8008

2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    filmin açılışındaki patlama sahnesi çekimi gerçekten müthiş 360 derece dönen bir camera size tüm olayı çok güzel aktarıyor. fakat gerisi için aynı şeyi söyleyemem , kötü bir film.
    muzur6
    muzur6

26 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    izlemede önce çok fazla şey bekliyordum.biraz hayal kırıklığı oldu ama genede güzel ve sürükleyici travolta ya psikopatlık yakışıyor...
    yakutork
    yakutork

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Bence mükemmel bir film!Hugh Jackman ın oyuculuğu müthiş öyle süper bi sonla bittikten sonra kesinlikle 2.si çekilmesi gerekir dediğim ender filmlerden biri!!!
    tarhansimsek
    tarhansimsek

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Yaw iyi film diyelim. İzlediğim zaman beni ekrana kitlediğini iyi biliyorum. hele de böylesi bir kadroyu arşivlemek her zaman nasip olmaz. Türünün en iyilerinden diyorum. 9/10
    lovejunkie
    lovejunkie

4 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    amerikan aksiyon filimleri arasında tek geçerim.
    si-ar
    si-ar

23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    sper bir hacker filmi ;)
    seliminyo
    seliminyo

3 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Bu film benim en sevdiğim 10 film arasında diyebilirim.Gerçekten çok hoş bi film.John Travolta yı bu filmle sevmiştim.Oyuncular zaten mükemmel.Yani bi an bile sıkılmadan izleyebileceğiniz harika bi film.İzlemeyenler mutlaka izlesin.10/10
    Chev
    Chev