Beni finaliyle şaşkına çeviren harika bir filmdi. Oyuncular özellikle Halle Berry ve John Travolta müthiş bir performans sergilemiş biraz unutulanTravolta yı yeniden canlandıran müthiş bir şekil de kurgulanmış izlerken ya bu filmde neymiş büyülendim diyeceğiniz bir seyirlik yerinizden hiç kalkmadan bazı sahnelerinde de gözlerinizi faltalı gibi açacağınız bir film. Ayrıca filmde İstan buldan da bahsediyorlar. 10/9
artık efektler matrix vari olmaya başladı heryerde aynı sahneleri görmekten sıkılmaya başladım artık yavaş yavaş.. film çok akıcı değil ve benim şahsen hoşuma gitmeyen bir filmdi ama hatuna hasta olmadım desem yalan olur :)
bu film tam bir şaheser olmuş. senaryo acayip sürükleyici.john travolta karizmasını ön planda tutmuş oyunculuğu da onu izlemiş.bu film yasal yollarla türkiyede gösterimden kaldırılmıştı neden kaldırıldı hiç anlamadım böyle bi esr zaten 40 yılda bir gelir.
aslında daha ıyı bı fılm yaparlardı ama yınede ıyı bı fılm yapmıslar kusursuz bır plan aslında yaptıkları hırsızlık ama daha ıyı olabılırdı ısteselerdı yınede tebrık ederım yonetmenı ve oyuncuları??????.............