Kasımda Aşk Başkadır
    4,4
    Kasımda Aşk Başkadır hakkında görüşlerin ?

gulsen-ongocmen
    gulsen-ongocmen

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    en güzel aşk filmlerinden bir tanesi izlemek için 10 numara bi film....ne denilebilir ki başka...
    krst-87
    krst-87

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Başlangıcında konusu itibariyle filmin pek beklediğim kadarıyla güzel olmayacağını düşündüm.Çünkü konusu gerçekten oldukça ilginç.Ama ilerleyen dakikalarda film değişik bir şekilde sizi içine çekiyor ve sonuna kadar bırakmıyor.Böyle olunca da zaten film görevini son derece yerine getiriyor diye düşünüyorum.Mükemmel diyemeyeceğim ama güzel olduğunu söyleyebilirim...
    8 puan verdim ben...
    selmaaaaaaaaaa
    selmaaaaaaaaaa

11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    pek aşk filmi sevmem ama bu gerçekten güzel.çok hoş romantik..
    berk-ay1987
    berk-ay1987

6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    tabiiki kasımda aşk başka olacak.çünkü o ayda ben doğdum ve ben bir aşk adamıyım.filme gelirsek güsseel bir film ben çok sevdim müzikleride güsell.hadi bakalım seyredin aşka gelin:)
    hilkayist
    hilkayist

3 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    her izlediğimde göz yaşlarıma hakim olamadığım bir film..her iki oyuncuyada ayrı bir hayranlığım var zaten..ikisini bu filmde görmek mutlu etti beni..romantik film severler kesinlikle izlesin..
    timhat
    timhat

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    film tek kelimeyle mükemmel... çok tatlı we etkileyici bir konusu war..izlemeyen kalmamıştır sanmıyorum ama izlemeyen warsa bence hiç wakit kaybetmeden izlemeli..uzun bir film ancak bitsin istemeyeceksiniz...

özellikle filmin sonu...
    jeologtugrul
    jeologtugrul

18 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    güzel güzel
    izlenmeli ne de olsa böyle olgular sadece filmlerde."nerede böyle se7en" dememenin elde olmadığı anları yansıtıyor.düş satıyor desek daha kestirme olur.olsun bea hepimizin düşe ihtiyacı var
    bilgehan-tufan1
    bilgehan-tufan1

13 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Film güzel duygulanmamak elde değil ama kızın yaptı da biraz bencillik yani , hakimiyet duygusu ile yaşamak için birini kendine aşık ediyo sonra da bırakıp gidiyo ama bir çok sahne de hakkaten mükemmel
    passive-aggressive
    passive-aggressive

13 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    ben bu filmi sevmedim sevemedim,bir kere ne gerçekçi geliyor ne de çok dramatik.bir yeşilçam kokusu da esse yüzüme doğru onların en azından kendi içlerinde bir tutarlılığı vardı...Charlize theron ittikçe itiyor beni kendinden...adam gibi aşk filmi istiyoruz oturup izlenilesi üstünde düşünülesi hüngür hüngür ağlatabilitesi yüksek filmler,sıcak gerçek filmler...
    beck31
    beck31

12 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    tekrar tekrar izlenen ve her seferinde de insanın ruhunu paramparça eden film
    kadomuro86
    kadomuro86

10 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    hayatımda izlediğm en güzel filmlerden bir tanesiydi izlediğinde duygulanmamak elde değil gerçketen kesinlikle izlenmesi gerekn bir film eğer gerçek aşka inanıyosanız tabi :) aşkın gerçek tadını ben bu filmde gördüm.filmin en etkileyici sahnesi(SEN BENİM ÖLÜMSÜZLÜÐÜMSÜN)
    serhat399
    serhat399

7 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    böyle güzel bir film olamaz filmi izledikten sonra zor kendime geldim.gerçekten tebrikler.
    Ertan Can
    Ertan Can

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Charlize’in güzelliği için filmi olmuş olsamda konusu gerçekten berbattı. Ölmek üzere olduğunu bildiği halde birisini kendisine aşık etmek ve daha sonra onu yüzüstü bırakıp gitmek iğrenç birşey. 10/1
    Esteban-2
    Esteban-2

27 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    İdare eder.
    sema-demirci81
    sema-demirci81

21 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    süper bir filmdi her iki oyuncuyuda çok beğenirim bu filde de çok iyidiler belki abartı ama 5 kere izledim ve müziği olanüstü enya only time favori parçam oldu bu film sayesinde