letsgotr
9 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Çocuklarla izlendiğinde hem müthiş keyif alabileceğiniz hem de çozuklara yardımlaşmayı ve insanca duyguları hayvanların gözünden veren hoş bir seyirlik
Özellikle Shark Tale,Shrek2,Home on Rage gibi görsel olarak müthiş olmakla beraber eğlence dozu çok düşük onaca animasyonu izledikten sonra Nemo`nun değerini çok daha iyi anlıyorum.Kusursuz animasyon film nasıl olur dersi veren yapımın her bir karesindeki özen resmen dudak uçuklatacak cinsten,bunun yanında yaratılan sualtı ve akvaryum atmosferleri gerçekten özgün bir zeka ve yaratıcılık parıltısı taşıyor,inanılmaz derecede iyi düşünülmüş hepsi eğlenceli yan karakterler seçkisi,temposu hiç düşmeyen iki yönlü karmaşık olay örgüsü ve muhteşem seslendirmeleriyle Finding Nemo ciddi anlamda bir sanat eseri ve zeka gösterisi,su animasyonunda(ki bilen bilir bilgisayar grafiğiyle yaratılması en zor şeylerden birisir su)kaydettiği ilerlemeyi söylemiyorum bile,son 10 yılın Aslan Kral ve Shrek ile birlikte en iyi Amerikan yapımı animasyon filmi(japon animasyonlarını katmıyorum onların yeri ayrı)Aldığı ödülleri sonuna kadar hak eden tartışmasız bir başyapıt ve çok sıcak bir aile filmi,herkese göre esprileri ve ufak göndermeleri de cabası,izlemeyen kalmamalı.Saygılar
SÜPEEER!!! Tek kelimeyle harikaaa!!! renkler ne kadar güzel filme! renklerin canlılığı bir harika. işlenen konu zaten filmi alıyor götürüyor filmi kuzenimin sayesinde 10 a yakın kez seyrettim ama gercekten hiç sıkılmadım. bir on defa daha seyrederim :) köpek balıklarının kendi aralarında yemin etmeleri marlinin oğlu nemoyu kendini parçalarcasına araması dory'nin unutkanlıkları sürekli adresi tekrar etmesi dory!nin balinaylay konusması hele bir harikaaaaa!!! filmi seyretmeyenler sesleniyorum seyredin mutlakaa balık yemeye çekinir oldum :) film sayesinde. tek kelimeyle mukemmel işlenmiş bir film!! emeği gecenlerin eline sağlık!!
Muhteşem bir film, hayatımda izlediğim en güzel animasyon! Bence en komiği Dory, benim favorim O! Görüntülere, konuya, espirilere diyecek hiçbir sözüm yok , hepsi 10/10.
Çok komik özelliklede nemonun babasına takılan balık işi iyice komik hale sokuyo zaten nemoyu seslendiren çok güzel seslendirmis iyi bir animasyon tavsiye ederim
o nemo ne sevimli bişeydir öyle ya.Anemon demeye çalışması yok mu bitiyorum orda.bu filmle artık aramda duygusal bi bağ oluşmaya başladı.18.'ye izledim.Bütün replikleri gün boyu sıralıyorum.Türkçe dublaj çok kaliteli olmuş.Orjinalinden bile daha güzel duyguyu yansıtıyo.Bu film tam bir bağımlılık.Sanıyorum gidip tekrar izleyeceğim.