lelaina
3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
her seyrettiğimde ellerimi çırparak 'harika' 'çok güzel' 'muhteşem' gibi salakça tepkiler verdiğim film. yine seyretsem yine yaparım hiç utanmıyorum...
çok eğlenceli bir animasyon filmi idi. severek izledim. ders çıkarırken bir yandan da eğleniyorsunuz. hele o maviliklerin güzelliği,sanki gerçek gibiydi. her yaştan izlenecek bir film.
Shrek, Buz Devri kadar olmasa da oldukça iyi bir animasyon. Şu ana kadar çekilmiş tüm animasyonlar içerisinde ilk 10'a rahatlıkla girer benim listemde. Zamanının ötesinde bir görselliğe sahip. Taklidi de yapıldı (Köpekbalığı Hikayesi) ama aslının yerini alamadı elbette.
İzlemeden önce bu kadar eğleneceğimi tahmin etmiyordum. Her yaştan insanın kendine bir şeyler bulabileceği enfes güzellikte bir animasyon. Nemo'yu izledikten sonra akvaryumdaki balıkları okyanusa atıp onları özgür bırakmak isteyeceksiniz.
O kadar izleme fırsatım olmasına rağmen izlememiştim sonunda izledim.Gerçekten güzel bir animasyonmuş gerek hikayesini gerekse animenin tam bir denizaltı belgeseli tadında olmasını beğendim.İzlediğim en güzel animelerden birisi çok rahatlıkla diyebilirim.Kesinlikle izlenmeli. Saygılarımla...
film cok guzeldi..toy story ve monstersdan sonra animasyon dunyasi yeni bir basyapit kazandi...bu filmdeki efektlerin gerceklestirilmesinin ne kadar zor oldugunu bildigim icin bu filmi ancak takdir edebilirim