Gizemli Yabancı
4,2

Power-of-Tower
Power-of-Tower

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
İnsanın çocukken o kadar mutlu olduğu anlar vardırki , o an bunun farkına varmaz...Şimdiki gibi bilgisayara tapan çocukların olmadığı 80 li yılların sonu 90 lı yılların başında benim gibi çocuk olanların yüreğine dokunacak ve gözlerini dolduracak muhteşem büyülü bir film....Stand By me nin duygusallığı ve The Shawshank Redemption filminin sıcaklığıyla birleşmiş...10 üzerinden 10....Allah sana daha uzun ömürler versin Stephen King...Senin yaratıcılığın ve yeteneğin diğer tüm yazarları ve filmleri cüceleştiriyor...Gerçek bir usta ve efsanesin sen..
sonte-2
sonte-2

13 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Ben sağdık bir Stephen King okuyucusu olarak filmi iyi buldum, yalnız Türkçesinde dublajlar berbattı. Bu arada, Stephen King’in kitapları, filmleri, hayatı hakkında konuşup fikir almak isterseniz King’cilerin paylaşım noktası olan www.kayipdünya.forumu.com adresine bir bakın derim..
gitmelavinya
gitmelavinya

25 Haziran 2007 tarihinde eklendi
izlenmesi gereken bir film...
gerçekten çok güzeldi...
Antony hopkins efsanesidir...
turkersinmez
turkersinmez

1 Kasım 2002 tarihinde eklendi
Ben filmi izlemedim ama kitabını okudum.Kitap müthişti eğer film kitaba biraz bağlıysa onada hayran olacağım kesin...
kobe-buri
kobe-buri

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
feedback'in olduğu bir kurgu biçimi ile filmler biraz daha etkileyici olur.Bu filmde bunun için güzel bir örnek.tavsiye edilir.
bayrakceken
bayrakceken

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
İzlediğim filmlerin sayısını unutan biri olarak;harika bir senaryo ve bir o kadar güzel oyunculuklar.Aldığı puan çok az daha fazlasını hak ediyor.Bu arada bu filme kötü diyen insanlar,filmden ve sinamdan anlamayan kişilerdir.İzlenmeli ve sözleri her zaman hatırlanmalı.
tugce1707
tugce1707

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
en sevdiğim filmlerden biri.hopkins in oyunculuğu yine muhteşem.
Simeranya
Simeranya

13 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Harika bir filmdi, çok dozunda bir duygusallık da içeren. Anthony Hopkins zaten yorumsuz, çocuk oyuncu da oldukça başarılıydı.
turgayayvaz
turgayayvaz

3 Haziran 2007 tarihinde eklendi
anlatmaya gerek yok mükemmel abartmaya gerek yok ama izlediğim en iyi filmlerden biriydi