kruvasan
23 Haziran 2002 tarihinde eklendi
Bu filme gitmekte belli engeller sebebiyle geç kaldım ama görmeden gidemezdi :)Film bir süper kahraman filmi.Hani şu insanın-tanrısal güçlere erişme istemi-zayıf noktasından vuran cinslerden.Böyle olunca ne olacağı zaten açık seçik ortada.Fakat biz bunu seviyoruz yani ne olacağı belli de olsa örümcek adamın kahramanlık hikayelerini seyretmeyi seviyoruz .Amerikadaki gibi bizim gişelerde de muazzam bir başarı yakalayacağa benzeyen film tam sinema kavramının amaçlarını dolduran türden.Bir sinemaya niçin gidilir sorusunun bütün cevapları var filmde.Neyse uzatmayayım film güzel efektlerin de güzel olmasını beklerdim ama değil bazı yerlerde örümcek adam 'simülasyonu' apaçık belli ediveriyor kendini.Senaryoda da eksikler yok değil ama yönetmenin kötü bir iş yaptığını da kimse söyleyemez.Tobey Maguire rolüne yakışmış Willem Dafoe’de vasatın üstünde.Her halükarda cüzdanları hedefleyen bir gişe filmi.Kapitalizmin son numaralarından.Eğlencelik patlamış mısırlık bir film.Gidilir..Bol sinemalı günleeer
Eğlenceli film.Daha kötüsünü bekliyordum ben.Belki de çok fazla şey beklemediğimden iyi gelmiştir ama eğlenceli oldugu gercek.M.J film e ayri bir güzellik katmiş ;)
Filmin geleceini ilk duyduumdan itibaren içimi bi heyecan dalgası kaplamıştı, fragmanı izleyince kendimden geçmiştim. sonra burdaki yorumların bir kısmını okuyunca biraz hevesim kaçtı (arkadaşlar nasılda ezmişsiniz filmi). Ama dün filmden çıkınca gerçektende harika bir filmdi diye düşünüyordum. evet bikaç eksiklik vardı (ağların elinden çıkmasına üzüldüm), ama bence film bu kadar kısa olmasına ramen çok güzeldi. 'Gitmeye deymez' diyenlere aldırmayın ve kesinlikle gidin. Yeni SpiderMan filmlerini heyecanla bekliorum.
SADECE VAKİT GEÇİRMEK İÇİN İZLENEBİLECEK BİR FİLM BENCE. GÖRSEL EFEKTLER ETKİLEMEDİ BENİ NEDENSE.SANKİ ÖRÜMCEK ADAM FİLMİNDEN BAŞKA BİR BEKLENTİM VARDI VE MAALESEF İZLERKEN EVET İŞTE BU DİYEMEDİM.BELKİDE ÇOK KLİŞE OLUŞUNDAN DOLAYIDIR. ÇOK FAZLA ÖVGÜYÜ HAK ETMİYOR.
Ha birde finalde amerikan bayrağının çevresinde spin atması vardı, tam evlere şenlik Şöyle demek istiyor; "Böyle süper insanlar sadece amerikalılardan çıkar, sizden mal gibi oturup bizi izlersiniz ve sürekli bize özenirsiniz."
arkadaslar bu filmde seneryo,iyi oyuncu falan aranmaz(lafım sana john doe ). böyle filimleri izlersin ve 2 gün sonra aklına bile gelmez böyle filimler sahaser olamaz!!! acımazca elestirmenin anlamı yok ii bir seyirlik, ve cok eylenceli iste okadar !!!!!!!!!!!!
BENCE FILM SUPER OLMUSTUR DAHA FİILMI IZLEMEDIM AMA FRAGMANLARINI GÖRDÜGÜMDE BİLR FILMIN BUYUSUNE KAPILDIM BAZEN BENDE DUDUNUYORUM MUTASYONA UGRAMIS Bİ ÖRÜMCEK TARAFINDAN ISIRILSAM ISE YARARMI ACABA :) NEYSE FİLMİN GELMESİNİ SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM
GELİYOR GELİYOOOOR GELİYOR GELİYOOOOR ALEMİN KRALIIII GELİYOOO000R GELİYOR GELİYOOOOR LA LA LA LA LALALALALAAAA OOOOOOOOOOOOO ÖRÜMCEEEEEEEEEEEK LALALALALALALALALAAAAA OOOOOOOOOOO ÖRÜMCEEEEEEEEEEEEEEK
film hakkında söyleyebileceğim tek şey seyredilmeye deyer olduğudur.14 hazirana kadar beklemek çok kötü.öss’den sonra direk filme gidecem.bu arada spider-man hakkında(film)ayrıntılı bilgiye nerden ulaşabilirim.filmin resmi sitesi falan varsa adresini verebilir misiniz'şimdiden teşekkürler.
abicim fragmanlara göre film çok güzel ama inşallah konu olarak çok basit değildir yani sırf görsellik varsa değmez ama dediğim gibi fragmanlara göre süper 2002 yılının eniyi filmlerinden birisi.....
Kusura bakma Spydee üzülerek söylüyorumki filmin vizyona geç girmesinin en önemli nedeni ikiz kule sahnelerinin filmden kaldırılacağı.Filmin bu karedeki tüm fragmanları kaldırılmış durumda.11 Eylül olayları nedeniyle bu zamana kadar çevrilen ve içinde ikiz kuleli Manhattan görüntüleri içeren tüm filmler bu sahneleri filmden ayıklama kararı aldı.Bu noktada bence haklılar.Spiderman de tabii bundan nasibini aldı ve içindeki tüm ikiz kule sahnelerini ayıkladı.
fragmanı az evvel izledim görüntü efektleri çok yapmacık yer yer animasyon havasındaydı filmin geneline nasıl serpiştirlmiş bilmiyorum ama pek gerçekci gelmedi ha elbisesi de amma havalıydı yaniii