catboy7402
8 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Aslında seriye iyi bir başlangıç ama Norman Osborn'u oynayacak daha iyi birini bulmazlarmıy dı? Tamam, William Bey iyi oyuncu ama Norman Osborn'a hiç benzemiyor. Yeşil Cin kostümü de o kadar güzel olmamış. Flash Thompson'ın örümcek adam hayranı olmasını beklemiştim. Ama mezuniyetten sonra bi daha filmde gözeükmedi. Aslında onu da keşke daha iyi bir oyuncu oynasaydı. May Hala ve Harry Osborn karakterlerine de tam oturmuşlar oyuncular. Spiderman'e hiç girmeyeceğim. Sadece testere ile dövüşürken düşmanıyla dalga geçti. Diğer hi bir filminde o kıvrak zekası ve düşmanını hafife alma durumlarını görmedik. Yani tam olarak yansıtılamış bence peter'ın kişiliği.
Serinin bu ilk filmini tekrar izledim (3. sünü izleyeceğim için baştan tekrar başladım izlemeye) :)))Eğlencelei ve sürükleyici bir film.Tobey Maguire’ın Spider-Man rolüne uygun olmadığına katılmıyorum, bence gayet iyi olmuş...
güzel film.beğenmeyenlerin beklentilerini anlamak mümkün değil.seri için güzel başlangıç olmuş.ayrıca william defoe de filme çok şey katmış.tobey kesinlikle en doğru tercih sam raimi tebrikler
valla bana pek hitap eden film degil arkadasların ısrarıyla izledigim bir filmdi zaten sadece 1.sini izlemiştim ama bu tarz filmleri sevenler için hoş bi filmdir kesinlikle izleyin...
inanamıyorum bu filmi nasıl bu kadar göklere çıkarıyorlar...şahsen ben çekilen iki filmi bir çizgi filmine değişmem... yazık en sevilen kahraman örümcek adam ne hale gelmiş