Herşeyiyle çok güzel bir film zaten izlemeyen yoktur örümcek adamın nasıl örümcek adam olduğu anlatılıyor.Oyuncular,kurgu,efektler süper.Hala izlememiş olanlar varsa iyi seyirler.9/10
Çizgi film izlediğim zamanlarda hayranı olduğum yegane çizgi filmlerden biri idi. Hatta o kadar tutkunu olmuştum ki çizgi romanlarını satın alıp okumaya başlamıştım. Çizgi romana binaen yapılmış güzel bir film devamı da iyi gelen yegane filmlerden.
Çocukluğumdan güne düşen en harika eserlerden biri. Çok tatlı bir başlangıç. Film kahramanının sırdan birinden seçilmesi(tobey) bence çok güzel olmuş. Yani sıkıldık artist misali kahramanlarda. Film iyi bir başlangıç yaptığı gibi serinin diğer iki filmi de tam anlamıyla ilki her anlamda tamamlıyor. Umarım filmi dörtlemezler veya beşlemezler. Çünkü sıkar diye düşünüyorum. superman veya Rock-rambo-batman gibi olur.Serinin tamamına 9/10
Ben beğendim... Daha yakından takip eden arkadaşlarım aynısını söylemedi ama benim hoşuma gitti. Başlangıç için iyiydi. Raimi ve Maguire'a biraz daha şans tanınmalı bence...Bu filmin bence en büyük kozu Willem Dafoe; rolüne cuk oturmuş.
filme sonunda bugün gittim.bazılarınız 1 ay önce gitmiştir.bizim buralara ancak 1 ay sonra geliyor ne yazıkki bazı filmler..filmi çok brğendim..benim düşüncem bu ilk bölüm olduğu için herkesin daha kolay benimseyebileceği bir film yapmak istemişler özelliklede spidey fanları için efektler gerçekten güzeldi..oyuncularda iyiydi..devam bölümleri daha da güzel olacaktır buna eminim...