Cok eglenceli bir film izleyince sıkılmıyor devam ettiriyor hatta ilk filmin golgesinde kalmis 2. filmide izliyorsunuz reese witherspoon bunda buyuk etken.
bir kızın kalbi kırılmışsa (sarısın olsa dahi) ondan çekinin :) çok şirin bir film davayı çözüş şekline bayıldım :) perma ayakkabı modası derken çözdü davayı :) süslü ve tikky olmanın faydalarını bize gösteren şirin bir film :) espri bir yana çok sevimli bir film izleyin
reese witherspoon çok ii bu filmdeee ne hukuk öğrencisi ama nedense karşısına hep güzellikle alakalı problemler çıktııı biras saçma tabee filmi bağlayacaklar yaa...neyse yine de isleyince zevk alabilirsiniz..Imac laptopa bayıldımm turuncu :)
reese'i tanıdıgım film diebilirim :) gerçekten komik hoş vakit geçirmek izteyenlere birebir. :) sizi yormayan ama kendi çapında bi heyecanı olan arkadaşlarla izlenebilecek hoş bi film :)
Filmi iyi eleştiren herkeze katılıyorum harika bi film mutlaka izlenmesi gereken bi film azmin neler yaptırabileceğini bu filmle daha iyi anladım...!!!10/10
gerçekten çok keyif verici bi film.reese bu filmde gerçekten çok güsel oynamış komedi yakışıo kendisine zaten "walk the line"ı da merakla bekliorum o kdr ödül aldı dimi..
dün akşam 2.ye izledim ve ilk izlediğim kadar keyif aldım. azmin neleri başarabildiğine iyi bir örnek olmuş. tekrar tekrar izlenebilcek güzel bir komedi izlemeyenlere tavsiye ederim.