Yeter
    3,2
    Yeter hakkında görüşlerin ?

jamesbond-2
    jamesbond-2

26 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    bence güzel bir film.baştan sona gerilimi eksik olmuyor ve insanı sürüklüyor.bu arada lopezde iyiydi.
    aysegula82
    aysegula82

2 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    Fena film değil. Ben Noan Wyle'yi çok beğeniyorum. Bence hem çok hoş yakışıklı bir adam hem de çok iyi oyuncu. Cnbc-e deki ER dizisinde muhteşem bence.
    e-eylul
    e-eylul

6 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    Jennifer Lopezin bir kaç filmini bildiğimden, bu filmi izleyince ben de şaşırdım doğrusu güzel oynamış. Film de sürükleyici ve güzel.
    hellboy87
    hellboy87

9 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
    filmi izlerken sıkılmadım.j.lo ya gelene kadar oyunculuktan vazgeçmesi gereken onlarca insan var benim bildiğim.eminim yüzlercedir..film konu olarak bize hiç yabancı değil.j.lo da güzel oynamış ama eksik yanları vardı tabii.Sonuç olarak izlenebilecek hoş bi film..
    yalnizpotter
    yalnizpotter

4 Nisan 2005 tarihinde eklendi
    güzel bir film. J.Lo’ya oyunculuk konusunda fazla yükleniliyor ama bence müzikte de sinemada da gayet iyi, özellikle bu filmde. film, kendi seslendirdiği soundtracki olan şarkı 'Alive' la çok anlamlı bir bütün oluşturmuş. şarkıyı da filmi de tavsiye ederim.
    Ilknur K
    Ilknur K

1 Nisan 2005 tarihinde eklendi
    Lütfen Jenifer lopezin kişiliğini sevmiyoruz diye filmleride kötü eleştirmeyin. Ben severim onun oynculuğunu ve müzik hayatındaki başarısını. Bu film gerçekten çok iyi j.lo da çok iyi oynamış.
    funlife
    funlife

26 Ocak 2004 tarihinde eklendi
    harika bir film!
    Shattered-Glass
    Shattered-Glass

13 Ocak 2003 tarihinde eklendi
    harika harika harika ne yalan söyleyeyim bu kadar basarılı bir film beklemiyordumjennifer lopez mükemmel bir oyunculuk sergilemişaslında oyuncuların hepsi harikaydı graice bile harikaydı jlopez oyunculuğunu gittikce iyiye hele bu filmden sonra mükemmel bir oyuncu oldu diyebilirimhakkaten film boyunca üstümde bir tedirginlik vardı yani insanı geriyor film gercek gibi sli(jlopez)tam benim istediğim kadın tipi cesur hırslı duygusal güzel film harika gidilecel keyifle gecirilecek 2 saatlik bir film son olarak filmde cala müziklerde mükemmeldi filmin soundtrackı varsa hemen bana lütfen özel mesaj yollayın
    antuan78
    antuan78

13 Ekim 2002 tarihinde eklendi
    berbat bir film izlemeye değmez
    redofs
    redofs

29 Temmuz 2002 tarihinde eklendi
    musaozsoy arkadaşım umarım cevabımı okuyorsundur....
    Film Türkiye'ye gelince filmin türkçe adı = " ALDANIŞ "
    ok. başka merak ettiğin...