beck31
1.383 değerlendirmeler
31 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Gereğinden fazla uzun bir film olmuş.Fakat sürükleyici ve izlettiriyor.Ama genel anlamda vasat denilebilecek boyutta.Belki boş bir zamanınızda izlenebilecek bir yapım.
tam 4 4 lük film evet yanlızca 10 üzernden 4 alabilir.(en azından benden) kötü bi film. izlenmesi gerekmez. ama j.lo nun en iyi filmlerinden biri o dogru iste. pek sürüklemiyo. ama yinede j.lo nun iyi bi filmi diyebilirizz oda sırf fimin konusu yüzünden.
çok güzel bir filmdi.çok beğenmiştim.Jennifer Lopez çok iyi oynamış.en başta acıdım kadına sürekli dayak yiyordu.sonra dövüşmeyi öğrenip nasılda dövdü.
Gerilim filmleri sevenleri memnun edecektir.İnandırıcılığı zorladığı anlar da oldukça fazla ama uzun süresine rağmen su gibi akıp giden bir temposu var.Jennifer Lopez'in ''Gigli''yle kariyerini mahvetmeden önceki son iyi filmi aynı zamanda.
Lütfen Jenifer lopezin kişiliğini sevmiyoruz diye filmleride kötü eleştirmeyin. Ben severim onun oynculuğunu ve müzik hayatındaki başarısını. Bu film gerçekten çok iyi j.lo da çok iyi oynamış.
akşam izledim Cnbc-e güsel bı fılm dı. yada jennifer lopez güseldi.saat 4:30 a kadar benı uyutmayıp işime gec kalmama mani oldu sonu nasıl biticek die merak ettim.
filmi izlerken sıkılmadım.j.lo ya gelene kadar oyunculuktan vazgeçmesi gereken onlarca insan var benim bildiğim.eminim yüzlercedir..film konu olarak bize hiç yabancı değil.j.lo da güzel oynamış ama eksik yanları vardı tabii.Sonuç olarak izlenebilecek hoş bi film..
güzel bir film. J.Lo’ya oyunculuk konusunda fazla yükleniliyor ama bence müzikte de sinemada da gayet iyi, özellikle bu filmde. film, kendi seslendirdiği soundtracki olan şarkı 'Alive' la çok anlamlı bir bütün oluşturmuş. şarkıyı da filmi de tavsiye ederim.