3D formatında seyrettim. Gayet keyifliydi. Bruce Lee ye de, filmin başlarında, yeni Kato nun çizimlerinde rastlıyoruz. Hoş bir gönderme olmuş. James Franco nun, kısa da olsa Seth Rogen ile (karşılıklı sahneleri olmasa da) "Pineapple Express" (Uçuk Kafalar) dan üç sene sonra aynı filmde oynaması ve "Terminator 2:Judgment Day" in, John Connor ı Edward Furlong u film de görmek keyifliydi :)
öncelikle 3 boyut kalitesinin iyi olduğunu söylenebilir. Film fantastik ve aksiyon bekleyenler için başarılı. Sonlarına doğru eğlendim ve sıkılmadan mutlu çıktım filmden :)
Komedi , aksiyon tarzını sevenler için oldukça eğlenceli, hatta Karamaske filmini izlediyseniz ve uzakdoğu tarzı dövüş filmlerinide seviyorsanız, bu filmide seversiniz.Ben keyifle izledim.Tamda tahmin ettiğim gibi çıktı.Çok süperde diyemem ama izlersenizde verdiğiniz paraya üzülmezsiniz. 10/6 belki 7 :) .
Beyazperde.comun özel gösteriminde izleme fırsatı buldum...Beyazperde.coma çok teşekkürler..Film izleyiciyi sürüklüyor...Britt ve Kato karakterlerinin maceralarını koltuklarınıza yapışarak izleyeceksiniz....Özellikle Katonun yetenekleri görülmeye değer..Ayrıca filmde Soysuzlar Çetesi filmininde oynayan ve Oscar kazanan Christoph Waltz oynuyor...Filmin türünde komedi yazmıyor ama unutulmuş olabilir..
Önceki versiyonda Bruce lee nin katoyu canlandırdığı diziyi maalesef izlemeyi çok istedim ama izleyemedim.Bakalım bu yeni kato onun kadar başarılı olabilecekmi.