harika,olağanüstü,çok etkileyici bir film.gecenin bu saatinde böle bi film izlicemi düşünmemiştim.kevin costner coşmus süper bi aktör.film hiç sıkmadan ilerliyor gerilim temalı sahneler gayet başarılı sürekli bi heyecan ve tempo var.finali ise çok çok daha iyi gerçekten sonsuz bir aşk var ortada.yusufçuklarda iyi :) bunca zaman izlemediğime üzüldüm çok mükemmel ve başarılı bi film favorilerime girdi bile 10/10
ben daha önce bu kadar muhteşem bir film izlememiştim gerçekten de çoooook süper bir film aynı zaman da bu dev proje kevın costnerın muhteşem oyunculuğuyla birleşince tek kelimeyle süpeeeeeeeeeeeerrrrr olmuş
Seyrettiğim en iyi filmlerden biriydi.Sonunu hayretle ve mutlulukla izledim.Hayata dair çoğu şeyi katmışlar filme.Korku da var,aşk da var,acı da var....
Film klişe çukuruna çoğu zaman düşen son derece sıradan,türünde ortalamayı aşamayan bir film.Gerilim filmi demekten ziyade basit bir duygusallıktan fazlasını beceremeyen,oyuncuların göz doldurmadığı,iyi yönetilmeyen,karakter çalışması da yeterli olmayan sıradan bir iş çıkmış ortaya.
Ortalamayı geçen bir film..Hem korkup hem de üzülebiliyorsunuz..Bu iki geçişi çok film sağlamıyor açıkçası..Uydur uydur yaplardan hoşlanmıyorum ben..Seven varsa iyi gelir..İzlesin..
Final sahnesiyle beni en çok etkileyen filmlerden biridir.Ve gerçekten Dr. Joe kendini delirtmeden ayakta durması oysa herkes ona deli gözüyle bakarken oysa o gerçegi yaşıyordu.Karısından bir msg alması gerekiyordu.Kendinizi bazen onun yerine koyun sizden korkmaya baslarsınız.Oysa sadece mesajın amacı kalbinizin sesini dinleyin.Ona inanın mesajı veren filmlerden biri.Begenmeyen arkadaşları kınıyorum.Kevin costnerin iyi filmlerinden biri.İzlenmeye değer.
filmin sinekritiğini ve yapılan yorumları okuyup inanılmaz farka şaşırmıştım.fakat filmi izlediğimde ben de Anıl Ergin in tarafında olduğumu anladım.çabuk unutulacak bir film.ama 1kere de olsa izlenir.
Bu tür filmleri her zaman sevmişimdir. Yorumlar genelde çok olumlu. Bu akşam Tv de izleyeceğim. Herkes Kevin Costnerın bi düşüşte olduğunu söylüyor ancak filmleri gayet hoş. Ner bekliyorlar ki her filmi Kurtlarla Dans yada Bodyguard kadar olamayabilir benim için hala başrılı bir oyuncu ve yönetmen