Çıldırış
    4,2
    Çıldırış hakkında görüşlerin ?

requiem87-2
    requiem87-2

24 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Yok be gençler 8,5 olamaz bu film. Kötü değildi ama öle aman aman bişey yoktu filmde. Bi milyon tana benzeri war bu filmin. Bence 12Maymun çok daha güzeldi. onu izleyin derim.
    not: filmin dvdsi hiç güzel diil
    odinhan
    odinhan

14 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Senaryo olarak Kelebek etkisi ile aynı paralelde.Anlatım ve izleyicide uyandırdığı hissiyat olarak the jacket daha etkileyici fakat filmi sonlandırma ve final olarak tartışmasız kelebek etkisi daha iyiydi.Buda the jacket’ın nazar boncuğu olsun,tarzında tam puanı haketti,müthiş bir film..
    raikonensheva
    raikonensheva

12 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en güzel film..Adrien brody..oyuncu BuDur...
    ozkan-green21
    ozkan-green21

10 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Çoğu insan Adrien Brody'in Çıldırış'daki performansının,Pianist'dekinden daha iyi olduğunu söylüyor fakat ben katılmıyorum buna..Çünkü Çıldırış'daki performansı,Pianist'dekinden kat kat iyi!!!
    Ama yine de kararsızlığı elden bırakamıyorum,hangisinde daha iyi bu Adrien,acaba bir kendisine mi sorsak?(kabul ediyorum,kötü bir espri girişimiydi)
    Aware
    Aware

9 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    'Öldüğünde Sadece Bir Şey İstiyorsun Oda Geri Dönmek...''Bazen hayat bir gün öleceğimiz gerçeğini kabullendiğimizde başlıyor,hiç İstemediğimiz zaman sona ereceğini bildiğimizde''Hayatta en önemli şeylerden biride daha hayattayken hiç bir şey için geç olmadığına inanmaktır.''Hayat şu an ne kadar kötü görünürse görünsünaslında her şey uyanık... ve farkındaysan uykuda olduğundan çok daha iyi görünüyor.'Bu cümleler filmin benden olumlu not almasına yetti.Filmi çok beğenmesemde çok derin anlamlar içeren bu cümleler kalabildi zihnimde.Filmin hikayesinin holywood gerilim filmlerinde artık çok klasikleşmeye başladığını belirteyim.Ya çok kişilik sendromu yada zihnin oluşturduğu gerçekte var olmayan olaylar, karakterler dizisi.
    linkin-13
    linkin-13

30 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    "kelebek etkisi" filmine çok yakın bir yapım ama..gayet başarılı..izlemeye değer..10/7
    western-24
    western-24

19 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    gerek oyuncu kadrosu,gerek filmin içeriği ve gerçeğe yadsıması açısından çok hoş..ve kesinlikle izlenmesi gereken bir trajikomedi
    iznail
    iznail

17 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    oyunculuk mutis, yonetmen cok ii... izleyin izleyin..
    whom66
    whom66

14 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    daha bu fılmden ne ıstenırkı anlamadım sonucu benı uzdu gercektende daha ıyı bı sekılde bıtebılırdı
    i-just-wanna-live
    i-just-wanna-live

11 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    Konu ve işleyiş gerçekten ii. Adamı dolap gibi kapattıkları yerde ben felaket gerildim
    alihsans
    alihsans

7 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    Türünde Donnie Darko’dan sonra izlediğim en sağlam film. Yine hayalle gerçek karışıyor, sonunda 'bunlar oldu mu, hayal miydi?' diyebilirsiniz. Ama kesinlikle tavsiye ederim. 8/10 Filmlerin Türkçe isimlerine kim karar veriyor ya 'Çıldırış' nasıl bir film adıdır. En azından The Jacket filmin içinde anlam taşıyan bir nesne, neyse :)
    reedsternberg
    reedsternberg

14 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    Film işlenişi bana çok yabancı gelmedi ama bu film gayet güzeldi.eatun hunt arkdaşımın tavsiyesi üzerine izledim.Adamın yerine kendimi koyunca o daracık yerde insan çıldırır ya:))
    8elyense8
    8elyense8

12 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    Filmin konusu ilginç ve karmaşıktı ama sonuna doğru herşey çözülüyoo.Baştan itibaren jack'in gözüyle anlatılıyo film o yüzden anlamak güçtü.
    Biraz Kelebek etkisini hatırlatıyo.Kelebek etkisini sevenler bu filmide seveceklerdir.
    themeltdown
    themeltdown

11 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    Böyle değişik konulu filmleri hep ilgiyle izlemişimdir, güzel bir filmdi, oyunculuklarda fena değildi, iyiydi, kelebek etkisi aklıma gelmedi değil, bence sıkı bir gerilim ve değişik bişeler arıyorsanız izlemelisiniz
    klavuz-1077
    klavuz-1077

4 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    bu film bende garip duygular uyandırdı.belki de bugüne kadar aynı konu çerçevesinde birçok film izlemişimdir ama bu garip bir şekilde nüfus etti bana.oyunculuksa oyunculuk performansı gerçekten çok iyi.