Çıldırış
    4,2
    Çıldırış hakkında görüşlerin ?

qizma
    qizma

30 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    bence süper bir film hemen aklıma guguk kusu geldi oda çok güzel bir filmdi. Bence fılmın en guzel kısmı jack starks ın kunyesını bulduğu bolum ;)
    toxicty
    toxicty

30 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    muthıs bır fılm olagan ustu surukluyo ınsanı ve bır o kadar da depresif hale gelıyosunuz yane
    muric1983
    muric1983

29 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    bu filim hakikaten bende çok derin duygular uyandıran çok etkileyici bir filim
    dark-elessar
    dark-elessar

29 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    bu tarz psikolojik gerilim tarzı sevmeyen yada ilkkez seyredenlerin illada ilk olarak bunu seyretmelerini şiddetle tavsiye ederim. biraz bilim kurgu tohumlarıda olsa, izlerken sonunu sabırsızlıkla bekliyorsunuz!
    anakinskf
    anakinskf

29 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    Bence benzetmek isterseniz her filmi bazı filmlere benzetebilirsiniz.Türün meraklısı olanlar kacırmasın bence.
    haceremail
    haceremail

25 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    güzel bir film ben beeğndim ama türü sevmeyenler beğenmeyebilir ve saçma bulabilir...
    arada kalan bir film herkesin seveceği bir film değil...
    dogan-206
    dogan-206

21 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    filmi izlerken "twelve monkey" filmını anımsamadan edemedım...seneryo tamamen aynı olmasada benzerlıkler war...ama yınede surukleyıcı basarılı bır gerılım fılmı olmus..Adrien Brody basarılı bır performans sergılemıs..ayrıca fılmın muzıklerı fılme cok sey katmıs gercektende...gerılım sewenler ızlesın bu fılmı
    mehmeterhanucarr
    mehmeterhanucarr

20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    senaryo bakımından değişik ama psikolojik bir film de olsa çoğu şeyin hayal ürünü olduğu bir film, tamamen senarist kendi hayallerini filme yansıtmış pek te mantık aramayın filmden bu bakımdan, brody nin oyunculuğuna diyecek yok yüz hatları çok karakteristik olduğu için filmi çok iyi bir şekilde kaldırmış
    ahmetkeskinn
    ahmetkeskinn

30 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    ne ceket miş beeee??? ;)
    gercekten de tarzı alışılmışın birazcık dışında kendini izleten bi film, brody burun farkıyla önde filmi iyi taşımış;)
    teo-17
    teo-17

11 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    Kelebek etkisi filminin konusu izleyenleri olduğu kadarda bir çok film yönetmeninide etkilemiş.İşte bunun en iyi örneklerinde biri çıldırış filmi;iki filmin senaryosu farklı olsada akıcılık aynı;güzel bir film olmuş
    pi-bro
    pi-bro

7 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    Enteresan bi konusu war.Oyuncuları da iyi.Hafif saçma olsa da sıkılmadan izlenebilecek bi film
    ynarcin
    ynarcin

24 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    aslında film hakkında yorum yapmadan önce adrien body'nin oyunculuğunun hakkını teslim etmek gerekir gerçekten müthiş oynamış.film ise her ne kadar zamanda yolculuk anlamında kelebek etkisine benzetilmişse de bence pek bir alakası yok.yani kelebek etkisi,donnie darko ve memento gibi filmler kurgu ve derinlik anlamında bu filmin fersah fersah ötesinde olan filmler.burda bence senaryo güzele benzese de sonunda anladığımız kadarıyla biraz sıradan bitiyor ama senaryodan öte filmin sürükleyiciliği mükemmel.izlerken nasıl bittiğini anlamıyorsunuz.ama sonunun etkileyici olmaması bence hayal kırıklığı.bir de machevsky(öyleydi sanırım) karakteri filmde gereksiz duruyor.aslında bayan doktor karakteri de öyle gözüküyor ama hasta çocuk sayesinde bir bağ kurulmuş.neticede iyi bir film ama yukarıda saydığım diğer üç film gibi vurucu bir etkiye sahip değil kesinlikle...
    wildmor
    wildmor

14 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    bence harika bi gerilim pssikoloji film.merakla sonunu beklyerek izliyosunuz ve sonu geldiğinde keşke biraz daha sürse diyosunuz.çok değişik olan konusu sizi dünyadan çevrim dışı yapıyo.oyuncularında bir o kadar güzel oyunlarıyla film mükemmel olma yolunda süratle ilerlemiiş.her iki oyuncu da sanki kendileri gerçekten yaşıyomuş gibi.10/10
    koktenersen
    koktenersen

9 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    İzlerken bunaltmayan akıcı bir gerilim filmi. Adrien Brody’nin oyunculuğu harika. İzlemeye değer bir film. (7/10)
    senward
    senward

30 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    çok fazla güzel değildi kelebek etkisini anımsatıyodu ama gerçekten sanki o morg gibi yere sizi sokuyorlarmışcasına inandırıcı oynadı adrian brody