İlginç bir konusu var filmi ilk başta pek anlamıyorsunuz ama sonlara doğru her şey açığa çıkıyor.Filmde bağlantılar güzel yapılmış.Farklı bir seneryo arayanlar için tavsiye ederim.
Konusu farklı olan güzel kurgulanmış ve Brodynin kaliteli oyunculuğu ile kendini izlettiren bir film ama sanki bazı kopukluklar vardı filmde daha iyi bişey beklerdim yinede izlemeye değer...
bir gece trt film kuşagında izledim ben bu filmi sanki kimse izlemesin diye konulmuş ama izledigim için mutluyum bence de şaheser deil ama bi o kadar güsel biraz fantastik yanı var fakat bi o kadar gerçek.bende 10 puan aldı. zaten herkesde bu filmi sevmemeli ki tadı çıksın
konusu çok hoş olmasına rağmen daha başarılı işlenebilirdi..brodynin oyunculuğuna laf yok ;filmi izleyiniz hoş ama büyük beklenti içerisinde olmayınız 8/10
fragmanlaRının çıktığı dönemlerde sabırsızlıkla beklediğim izlediğimde kendime kızdığım bir yapımdır.. Filmde şaşırtıcı bişeyler yapmak için acayip bir kasmışlar.. 5 puan verdim sanıRım..